Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko00

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość słoneczko00
hehe dzięki bardzo :)

nie ma za co :-) Piszę, co widzę :P Wstaw też fotki przed, to będzie świetna motywacja dla wątpiących :-)

Gość ritkaaa
Bardzo fajnei wyglądasz :))) gratuluje :)

Gość słoneczko00
ok. zaraz wstawię tylko muszę znaleźć

Gość ritkaaa
uu róźnica jest duża :D teraz świetnie :)

wow, jestem pod wrażeniem, świetnie wyglądasz i naprawdę dużo schudłaś ... :) gratuluję :)) a jaką dietę stosowałas, jakie ćwiczenia?

słoneczko00, super!!!!! Zazdroszczę tak ślicznego efektu! :-) Życzę Ci dalszych sukcesów :D

Gość superfigurka
masz zajebiste nogi i piersi....a brzuszek podejrzewam że to po ciąży.... dziewczyny piszą że masz popracować nad brzuszkiem i boczkami, ale one nie zdają sobie sprawy że po ciąży zostaje nadmiar skóry i tego nie da rady zlikwidować dietą i ćwiczeniami dla mnie wyglądasz super, musisz tylko uważać jak dobierasz stroje

Gość słoneczko00
:) EROTICA. Stosowałam dietę MŻ ( mało żryć ) :P moim ostatnim posiłkiem był obiad, no chyba że dopadł mnie silny głód, to starałam się go zaspokoić jakimś owocem ;) i pije 2-3x dziennie herbatę zieloną, a oprócz tego ćwiczyłam na rowerze stacjonarnym 2x tyg po 30 min i robiłam brzuszki (100) :D Teraz już się nie odchudzam tylko staram się utrzmać tą wagę i dodawać sobie tygodniowo po 100 kcal no i staram się już jadać przed godz 18 malutką kolację. Myślę, że jak będę się pilnować tak jak dotychczas, to efekt jo-jo mi nie grozi :)

Gość jaglanka25
to nie bede juz podawac maila:) teraz dopiero widac roznice, wygladasz po prostu super:) niech maz uwaza na adoratorow;)

Gość kasiapiastów 3222
super schudlas gratulacje-- ja tez schudlam ale 8 kg z 60 do 52kg. tylko ze na głodówce ,a pozniej jadlam tylko gotowane piersi z kurczaka z warzywami i narazie utrzymuje wage.

Gość pieknie sloneczko gratuluje
wygladasz rewelacyjnie...wszystko na swoim miejscu :), a roznica miedzy fotkami ogromna. Pozdrawiam

Gość a moge zapytac gdyby
kolezanka sloneczko nie byla po ciazy to czy taka figura nadal by sie wam podobala?czy wtedy mowilibyscie ze jeszcze troche musi zrzucic?nie chce urazic tylko pytam bo nie wiem czy swoja odpowiedz uzalezniliscie od przebytej ciazy czy nie?

Gość pewnie uzależniaja od ciaży
bo nie ukrywajmy - kobiety po ciąży są zawsze łagodniej traktowane pod względem wyglądu:p

Gość wszystko jedno
dla mnie to powinnas te 8 kolo scbudnac.

a to teraz rozumiem.

Gość słoneczko00
ten kto nie był jeszcze nigdy w ciąży, to nie rozumie tego jak ciężko jest schudnąć ale jak kiedyś urodzicie, to dopiero zrozumiecie, że nie jest łatwo!!! wszystko jedno- jak jesteś taka mądra, to wrzuć swoje zdjęcie, zobaczymy jak wyglądasz.Pewnie sama jesteś zarośnięta tłuszczem :/

a do ktorej osoby to bylo?

Gość słoneczko00
to się tyczyło do osoby, która napisała, że powinnam schudnąć jeszcze 8 kg.

aha.

Gość z całym szacunkiem
bo naprawdę ładnie schudłaś ale ciąża nie usprawiedliwia tycia, jak sie dba o to co sie je podczas ciąży i prowadzi sie w miarę aktywny tryb zycia to i po niej bardzo szybko powraca sie do formy bez zbędnych kg;)

Gość słoneczko00
ale ja wcale nie usprawiedliwiam się ciążą. jestem dopiero 1,5 roku po porodzie (cesarce) i tak w dosyć szybkim tempie schudłam, bo w ciągu 5 miesięcy, a zapewne nie jedna osoba, która urodziła ma problemy aby zgubić zbędne kilogramy...

Gość świerza żona
po ciąży 1,5 roku to wystarczająco dużo, tego nie ma co poruszać natomiast gratuluję determinacji i silnej woli przy 162 cm najlepiej się wygląda mając ok. 52-55 kg, a przy takim biuście można mieć więcej:)

Gość jestem macho
otyła starsza Pani

Gość świerza żona
w ciąży ważyłam 70 kg, o 10 więcej niż przed, teraz ważę znów 60 kg, mam 172 cm wzrostu, i mam miesięcznego Synka to żaden cud, wystarczy nie objadać się w ciąży zwalając wszystko na dobro dziecka i samo się wszystko zrobi

Gość słoneczko00
ja w czasie ciąży wcale dużo nie jadłam, nawet nie miałam za bardzo apetytu ;) a tak wogóle, to też mam synka :)

Gość ta co mowila zebys jeszcze 8
kg schudla,. chcesz zebysmy ocenili twoja firugre to ci ocenilam-powinnas schudnac 8 kilo i bedzie super. po co teraz angle sie 'usparwiedliwasz'ze masz brzuch po ciazy. masz brzuch i tyle, juz nie gadaj ze po ciazy kazda bedzie miec brzuch jak ty .