Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko00

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość słoneczko00
Myśl sobie co chcesz. Schudłam 18 kg ,ale trochę brzucha jeszcze mi się zostało po ciąży. Wiadomo, że po ciąży tak szybko się nie gubi kg, potrzeba na to czasu! A zreszta większość osób pisze mi tu i moja rodzina i znajomi też twierdzą, że dobrze wyglądam. Może 2-3 kg jeszcze bym mogła schudnąć, ale nie 8:/ Gdybym schudła 8, to wyglądałabym za chudo! Dla mnie najważniejsze jest to, że mojemu mężowi się podobam taka jaka jestem ,a poza tym, to on zadecydował abym zaprzprzestała odchudzaniu! Ciekawa jestem jak Ty wyglądasz :O może odważysz się i pokażesz swoje zdjęcie, co?!

Gość znowu ja -ta od 8 kilo
ale o co ci chodzi. ja tylko obiektywnie oenilam twoje zdjecie ,pzreciez tego chcialas a teraz sie burzysz ze jak moglam napisac z e 8 kilo. masz duzy brzuch i 203 kilo to wg mnie za malo, juz pisalam ze wg mnie masz tez troche grube uda ,ale tak dokladnie nie widac. i wg mnie jak starcisz 8 kilo to bedziesz wygladac p oorpstu super-zgrabnie i tyle. czyli co oczekiwalas,ze wszyscy napisza ze zajebiscie wygladasz ,mimo ze tak naparwde wcale tak nie jest? bo ci tak maz mowi i rodzina? ja nie potrzebuje pokazywac swojego zdjecia na kafe ,bo akurat nie interesuje mnie opinia innych na temat mojego ciala,sama wiem ze moglabym zrzucic 5 kilo.

Gość do - znowu ja -ta od 8 kilo
masz racje bo autorka tego topiku się dziwnie teraz zachowuje najpierw wymaga żeby ja ocenić a potem ma jakieś fochy;/ kobieto wiadomo ze rodzina zawsze będzie slodzic a tu nie piszą ci po złości tylko prawdę;/ moim zdaniem może nie 8 kg ale z 5 na pewno...;/ a poza tym sama chciałaś ocen wiedz nie usprawiedliwiaj się ciąża i tyle.... ale mimo to i tak dla mnie wyglądasz super patrząc na wcześniejsze zdjęcie

masz ładne piersi ;) ale gdy ważysz 59 kg? chyba nie powinnaś tak wyglądać, ile masz wzrostu ?

Gość słoneczko00
hehe ja nie mam żadnych foch :P w końcu każdy ma prawo do własnego zdania ;)