Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edzia1

Pomożcie!nie umiem otworzyc się przed acetem

Polecane posty

Gość Edzia1

Dziewczyny mam 25 lat, generlanie to jest mój piewrszy związek taki powazniejszy!jest nam dobrze tzn. mam probem z tym ze nie potrafie mu mowic o swoich probemach o tym ze mam probemy z pracą o tym ze mam kredyt !spotykam sie 9 miesięcy jest strszy powinien zrozumiec aja mam cholerna blokadę bo mi gupio, i cuzje ze honor jakis wewnetrzny nie pozwaa mi się przyznac ze popelnilam bledy ze jest mi zle!on mi mówi ze z miesiąca na miesiąc jestm mu bizsza a ja odczuwam inaczej !Poradzcie jak sie otorzyc!moze poprostu nie cuzje sie na tyle znim dobrze i nie potrafie a moze ja zawsze bede taka bo potrafie byc dyplomatyczna bardzo !

Też mi problem! Podchodzisz do faceta, klękasz dla wygody, rozpinasz mu rozporek, wyciągasz klejnoty i już lepiej go nie otworzysz na ciebie. Ja tak zawsze robię z chłopakami na siłce i jest OK.

Gość Chyba szukasz
dziury w całym Co to znaczy, że nie potrafisz otworzyć się przed facetem ? Wg ciebie masz mu ciągle nadawac o swoich problemach ? Kredyt masz nie tylko ty dziewczyno Poza tym trzeba pomysleć zanim weźmie się kredyt bo jak wiadomo kredytu za nas nikt nie spłaci, a nie ubolewać że musisz płacić i jest tobie ciężko ... A jak chodzi o pracę, no cóż nie zawsze jest och i ach ...... takie jest życie

Gość Edzia1

Gość Makarony
Edziu ja mam taki sam problm ja kestem 2 lata z chłopakiem i tak się denerwuję jak mam się odezwać i opowiedzieć o swoich problemach. Widać że nie tylko ja tak mam to jest okropne. Ja też się boję że będę taka do końca, no chyba że założę rodzinę i to się zmieni bo będziemy mieć razem ogrom problemów. Myśl tak samo i się nie załamuj.Buźka

Gość doświadczona ania
należy sie rozluznić i wtedy penis gladko wejdzaie w kakao. Pozdrawiam :)

Gość zupa ogorkowaa
ja tez mam ten problem...