Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowałam się.....

mam termin za 3tyg. a w tym czasie moja porodówka będzie zamknięta

Polecane posty

Gość zdołowałam się.....

nie dość,ze odsyłają w moim szpitalu bo nie ma miejsc,to jeszcze w terminie kiedy mam urodzic oddział nie będzie przyjmował pacjentek bo jest remont łazienki. strasznie się boję;(

Gość millennkaa
a skad jestes

Gość zdołowałam się.....
czestochowa

Gość millennkaa
no, tak myslalam. ja tez. wiec zamykaja ci pck. ja mam rodzic na parkitce . we wtorek bylam u lekarza i powiedzial, ze jesli nie zacznie sie nic, to w poniedzialek mam isc do szpitala, bo wlasnie sa remonty na pck i beda pacjentki odsylac na parkitke, a oni... do lublinca lub radomska. dobrze, ze mam w porzadku lekarza i mnie ostrzegl i zaproponowal takie rozwiazanie. jest wlasnie z parkitki. juz czuje co sie tam bedzie dzialo po niedzieli. jestem po terminie i mam nadzieje, ze do niedzieli urodze, bo w przeciwnym razie tez sobie tego tloku tam nie wyobrazam. ale ty sie jeszcze nie martw. trzy tygodnie to duzo. moze skoncza.

zapraszam na topic - czy to porod juz sie rozkreca. jestem tam zalogowana jako wiewioraa. tu pisalam jako millennkaa nie martw sie. nie jest przeciez powiedziane ze to ciebie odesla. wiem jak to jest rodzic bez wlasnego lekarza, ale ja tez raczej swojego przy porodzie miec nie bede, bo na parkitce jesli nie trafi sie w dyzur, to nie przyjezdzaja do swoich pacjentek.

Gość zdołowałam się...
kurczę wiewióraaa- to masz szansę urodzić przed tym przesileniem.Ja byłam dzis na pck-chodze na szkołę rodzenia i położna nam o tym powiedziała.Do 27go pck nie przyjmuje pacjentek-a ja mam termin na 8 o6.Lekarz (Sikora) ma mi ok.27 zdjąć krążek bo go noszę i zobaczymy.Ale podobno jest tragedia.Jak przyjezdzasz z 3cm rozwarcia to nie ma szans aby byc przyjętą.Tylko takie przypadki jak dosłownie widac juz główkę...aha najgorzej jest w stolicy.Tam dr mowił,ze zdarza sie,ze pacjentki rodzą w taksówkach bo kraza m-y szpitalami,ktore je odsyłają...zycze Ci powodzenia;)