Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeniamliam

Waze 40 kilogramow pomocy!

Polecane posty

Gość xeniamliam

Mam 17 lat, 180 cm i waze 40 kilogramow :( bylam juz u wielu lekarzy, przypisali mi wiele diet i nie tyje... oto moj przykladowy jadlospis, moze cos w nim nie tak? sniadanie: Platki owsiane z mlekiem 2 %, kanapka z wedlina i pomidorem sniadanie II: 3 jajka z pomidorem i 1 jablko Lunch: Zupa pomidorowa Obiad: duzy schab, 4 lyzki pure z ziemniakow, mizeria podwieczorek - 2 banany z jogurtem kolacja - 3 jajka i zielona herbata

Gość sfdfgsdf
matko boska!!!!!Musisz wygladac strasznie....tez mam 180 wzrostu i kiedy waze ponizej 57 kg wygladam strasznie.....wspolczuje Ci serdecznie.

Gość skąd jesteś
bo chyba potrafię Ci pomóc:)

Gość tylko i wyłącznie
dieta Lutza!!!!!!

Gość dorcia33
Jesli masz dobre wyniki nie przejmuj sie!Opychanie niezdrowym jedzeniem,co z tego ,ze mooze cie utuczyc,jak zrujnuje ci zdrowie.Ja w twoim wieku ,tez bylam chuda jak tyczka pomimo,ze jadlam co chcialam.Dzis mam ponad 30 lat i juz nie jestem taka chuda.Z wiekiem wszystko sie zmienia.Zreszta pewnie masz to w genach.

Gość ilona276
szczerze mowiac to nie, jestem najchudsza z rodziny, moje 2 siostry sa pulchne i bardzo kobiece, moja matka tez, ojca niestety nie znam ale ze zdjec on tez dobrze zbudowany byl, jestem z Konina... co to jest ta dieta lutza?

Gość ilona276
mam ten sam problem nie tyje nic sie nie dzieje :(

Fakt, pewnie wygladasz bardzo drobniutko, nawet ciezko mi to sobie wyobrazic, ale ja w pewnym sensie Ci zazdroszcze, bo ja próbuje zrzucic pare kilo. Twoja dieta wyglada ok, wiec nie wiem, co jest grane. Moze jesz za male porcje albo cos? Moze powinnac dodac chleb do 2 sniadania i kolacji? No bo czemu niby same jajka z pomidorem jesz? To wyglada dietetycznie a ty chcesz przytyc? No i moze pozwól sobie na cos slodkiego czasami.

Gość 167cm z 58kg na 54kg
wg mnie to tyle to sie je na diecie jak che sie schudnac a nie przytyc,walnij se do tego pazke chipdsow, pol pizzy z podwojnym serem i paczka i bedize git ;-)

Gość mamusiamuminka
jakbym tyle jadła w ciągu miesiaca moja waga zrosłaby do 90 kg, jakie to jest niesprawiedliwe........... :(:(

Gość taka jedna z uik
a czemu tyle jajek?

Gość why oh why
NIe wierze, przy tym wzroscie i wadze muisz wygladac jak chodzacy szkielet.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyp
nie wierze to nie mozliwe fizycznie

hej mój mąż jak był \"młodszy \' :P miał ten sam problem ,był strasznym chudziakiem i babka w aptece poleciła mu specjalne mleko dla dzieci PORTAGEN (do kupienia tylko w aptece) . po każdym posiłku wypijał szklanke tego mleka i to pobudzało mu apetyt :) nie zrobił sie gruby ( bez obaw) poprostu nabrał masy :) także polecam z całego serca , niestety nie smakuje najlepiej ale zawsze możesz sobie dodać do niego kakao czy coś w tym rodzaju :) powodzenia :)

Gość xeniamliam
ale tu mi nie chodzi o brak apetytu czy cos takiego, ja teraz np jem ciagle, nie wychodze z domu bez jedzenia zawsze mam pelny brzuch, gdybym mogla to bym jadla jadla i jadla! ale moj pelny brzuch mi na to nie pozwala ;/

Gość w diecie
Lutza liczysz ilość zjadanych węglowodanów . Polecam książkę \" Życie bez pieczywa\".