Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ciekawaaa

Golice nogi całe, czy tylko do kolan same łydki?

Polecane posty

Gość Jestem ciekawaaa

Ja osobiście całe i nie wyobrażam sobie inaczej

Gość guarnere
zależy od okoliczności 😴

Gość pipppi
tylko do kolan, bo ponad kolanami praktycznie włosków nie ma, jak zaczniesz golić to sie pojawią i będą ciemniejsze i twardsze

Gość Jestem ciekawaaa
Jak od okoliczności? To już golenie nóg zależy od tego co się zakłada? A jak dojdzie do rozebrania się przed facetem?

ja gole cale i depilatorem a jak przy tym piszcze.... w calej dzielnicy mnie slychac:)

Ja depiluję całe. Nie lubię meszku na udach - wygląda nieestetycznie. I czuć go przy dotyku.

Gość guarnere
o mój Boże :o jak mi się nie chce to golę dotąd, dokąd kończy mi się spódnica. jak mi się chce i mam czas to golę całe. a przez specyfikę zawodu mojego faceta nie rozbieram się przed nim na spontana, więc nie ma możliwości, że będę miała nie ogolone nogi. zresztą, panikujesz jakby włos na nodze to nie wiadomo jaki cud natury był :o

Gość ja pierdykam
ja tez cale nogi :-O to dla mnie masakra, bo mam naprawde geste i dosc mocne wlosy na nogach :-( gole je zazwyczaj co poltora lub dwa tygodnie, bo czesciej nie moge - mam podraznienia, krostki itp. Boze, ile ja dalabym za to, by pozbyc sie ich raz na zawsze!

Gość fggfdgfdg
Niedługo trzeba będzie golić ręce... Bo inaczej będą "obrzydliwe" :classic_cool:

Same łydki, chociaż mogłabym tylko PRZÓD łydek :p Bo tylko tam rosną widoczne i wyczuwalne włosy :P:P

Jak ktoś ma duże kłaki na rękach to jest to obrzydliwe :D Ja depiluję ręce również mimo że mam jasne i słabe włoski. Bo normalnie mnie wkurzają :P

Gość guarnere
nie mam ud jak małpa i nie muszę histeryzować, że to obleśne 😴 a moje nogi i to czy mi się chce ciągnąć maszynką, czy nie to już mój problem.

Lily ma rację bo obrzydliwie wyglądaja ogolone nogi i kłaki na rękach :O mówię oczywiście o takich gęstych ciemnych:O

gole tylko łydki. Jestem blondynka o jasnej karnacji, wiec wlosy wszedzie mam jasniutkie:P jak sie oplale to juz wogole nic nie widac:) wloski na udach ja króciutkie i jasne, wiec po co zmnieniac je goleniem w czarne sztywne wlochy? eh...kobietki, was niedlugo zacznie juz nawet okres brzydzic a juz nie daj boze porod;/

ja tam depiluje cale skoro i tak jade depilatorem po ludkadch to od razu po udach dobrze ze temat pwostal to chocia zmi sie przypomnialo ze moze czas by sie pozbyc tego co uroslo :D

Do kolan tylko, mam tak jak Kubunkowa.

wiesz, depilatorem nie golsiz wtedy jak masz 1mm wlosy tylko musza troche urosnac :P a poza tym mnie ani facetowi ani znajomym to nie przeszkadza (ale bez przesady nie hoduje 1cm wlosiskow na nogach :D)

Gość cloud nine
niektórym to już się we łbie przewraca :o

moja koleżanka goliła tylko łydki, nie widziała swoich owłosionych na czarno ud.... i pomykała w lecie w miniówach ledwo za tyłek... wyglądała skandalicznie... Bo tu łydeczka gładka, a udo futrzakowe. Naprawdę wyglądało to niesmacznie.

Depiluję całe nogi, choć mam jasne włoski tak jak Kubunkowa.

Gość asssbssss
Ja gole całe. Szczególnie jak kupię haleczkę nocną z tego sklepu http://www.pizamy24.pl

Gość a ja zazdroszcze mojej mamie
nigdy nie golila nic i nie rosna jej zadne wloski tam gdzie nie trzeba. A na glowie ma piekna szope wlosow... Nie wiem po kim ja jestem taka malpa ;]

Gość wkurwiona jestem
a mi się we łbie popierdoliło jak byłam w podstawówce, naczytałam się o "obrzydliwości wszelkich włosów", wygoliłam się maszynką ojca w każdym możliwym miejscu, a teraz mam problemy z nadmiernym owłosieniem wcale nie związanym z hormonami. i tak to jest jak się czyta takie pierdoły. dlatego moja odpowiedź na pytanie - tak, golę się cała i kurwa wszędzie, gdzie się tylko da 😡

Gość czy to jeszcze ja
wkurwiona jestem - przybij pionę, też tak się urządziłam... i to za namową własnej babci, gdy miałam 12 lat :O:O:O teraz zbieram na laser, bo popadam w czarną rozpacz jak widzę te kudły:O:O:O

Gość wkurwiona jestem
czy to jeszcze ja 🖐️ też na laser zbieram, bo się dosłownie pochlastać można, kiedy się na to patrzy. bez kitu, jaki to człowiek był durny to się w pale nie mieści :o

Gość hej dziewczynyyyyyyyy
ja tez sie kiedys zalatwilam z tym goleniem wszystkiego itd kuoilam sobie teraz specjalny wybielacz do wlosow, ktory ma za zasadnie wybielic (hehe) i oslabic wlosy bez golenia ;) godny uwagi dla tych co maja dosc grubych czarnych wlosow a nie chca nakrecac goleniem golenia

Gość czy to jeszcze ja
mnie jeszcze do tego koleżanki z klasy przekonywały, taka jedna przynosiła nawet maszynki do szkoły i demonstrowała nam jak się goli od kostek do...szyi :O mówiła, że robi to codziennie i zajmuje jej to 3 godziny:O

'demonstrowała nam jak się goli od kostek do...szyi mówiła, że robi to codziennie i zajmuje jej to 3 godziny' niezła jest :D

Gość tzn ze wloski na brzuchu tez
goli ????