Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygmunt Wstrząs

Dlaczego dla większości kobiet jedyny cel żyia to wyjść za mąż i mieć dziecko?

Polecane posty

Gość ASKA zakochana w dżinie
bo sa glupie i tyle! ja tez kiedys mialam taki cel,ale z niego wyroslam

Gość ASKA zakochana w dżinie
a tak,dla mnie celem jest zarabianie i praca i chlanie w piatek,sobote i niedziele i nie uwazam zeby to bylo cos zlego.bawie sie po prostu poki jestem mloda

i dobrze, ja nie wyobrazam sobie miec dziecka w wieku 21 lat. to jest czas na imprezki poznawanie ludzi:P randeczki i szaleństwa na nartach, na plaży czy w górach:P na pewno nie na dzieci, chociaz jak pisałam - dobrze ze są takie kobiety:D mniejsza konkurencja":P zresztą... to nas faceci wolą - nie te matki polki - ale laski z którymi mozna konie kraść :)

Gość Jessy28
na szczeście nie dla wszystkich. Gdybym byla bezplodna też bym nie płakala.

Gość ghdksghkjdf
" 95 procent kobiet na kafeterii wyznaje raczej zasade koorwienia sie na maksa niz zakladania rodziny.... " a odkąd to jedno wyklucza drugie???

Gość sinus_21
Bo tak chce społeczeństwo - iść do szkoły, po szkole żenić się i rodzić dzieci. Jak dla mnie nie ma nic złego ani w tym że ktoś nie chce mieć dzieci, ani w tym, że chce je mieć we wczesnym wieku. Ale trzeba pamiętać jedno. Raz się żyje, prędzej czy później przyjdzie myśl, że przegrało się część życia, bo nie zrobiło się czegoś szalonego. Między innymi przez coś takiego rozpadają się związki, bo człowiek chce doświadczyć czegoś, czego wcześniej nie doświadczyło (głównie chodzi o gorący romans), dlatego nie popieram młodych małżeństw, młodych rodziców, bo potem potrzeba szaleństwa rodzi ból u partnera/dzieci.

Gość Jessy28
sinus z tymi młodymi malżeństwami sie zgodze w 100%.

Gość ale jest i druga
strona medalu - jak sobie tak poszalejesz, poużywasz, hm..może zaliczysz niejednego faceta...istnieje ryzyko, że: primo - może ci się to spodobać..zagalopujesz się i ...też obudzisz się z tą przysłowiową "rączką w nocniczku".. secundo - doświadczysz tak wiele, zamienisz się w trochę rozkapryszoną....że trudno ci będzie zdecydować się... Myślę, że każda jest inna, ma inne priorytety, marzenia, szczęście (chyba też..)...a niech sobie robią co chcą, czy to wasza broszka????

Gość coco musi umrzeć
nie zgadzam sie! moim celem jest skonczyc studia i zostac pania oficer SP :D

Gość vp.pl
a ja wyszlam za maz, mam prace, mam meza i mam 27 lat i chce miec duzo dzieciow:-) a tak poza tym nie tylko kkobieta ma taki cel.....faceci tez marza by miec dzieci.......