Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bctyxcc

zliczyłam dziś liczbę romansów

Polecane posty

Gość bctyxcc

w jakie miałam okazję się wdać, ale z przyczyn różnych się nie wdałam i wyszło mi sztuk 9, a mam 20 lat. dlaczego podobam się tylko zajętym mężczyznom? :(

widocznie, nie masz zainteresowania wśród wolnych :)

Gość KRK wyżej sra niż d ma
Bo oni uważają że młody pasztet jest i tak lepszy niż ich stare, rozklapciałe pasztety. Młodzi, wolni wybierają ładne.

Gość bctyxcc
nie mam zamiaru udowadniać wam swej atrakcyjności, bądź przystawać na jej brak, nie o to w tym chodzi. męczy mnie sprawa, bo nie daję jedno- czy nawet dwuznacznych sygnałów, z\że jestem zainteresowana znajomościami tego typu, wśród tych 9 zdarzali się naprawdę atrakcyjni mężczyżni, zarówno pod względem intelektu/wyglądu/pozycji społecznej/statusu ekonomicznego, z żonami o nogach do nieba, dwóch z dziećmi, a jednak... feler jakiś ze mnie.

jezu! kobieto. zrozum ze faceci to samce i te romanse zakoncza sie w łóżku bo tylko o to im chodzi , kazdy ci powie ze zona go nie rozumie, ale zaden z tobą nie bedzie, zalezy im zeby cie zaliczyć a swoje popendy ubieraja w ladne slowka, co ma ci taki amant powiedziec? ze chce mu sie mastepną doope przeleciec???? miej ze ciut rozumu, ty patrzysz na zonatych a oni na ciebie i inne panienki. zacznij patrzec na wolnych to zobaczysz ze niejeden jest tobą zainteresowany.

Gość bctyxcc
2*25 nie piszesz niczego, czego bym nie wiedziała, wnioskuję więc, że nie rozumiesz... nie napisałam, że narzekają "jestem nieszczęśliwy, żona mnie nie rozumie, a ty jesteś boska", nie mam 15 lat i pewne rzeczy rozumiem. gdyby było inaczej, nie byłabym teraz tutaj tylko pewnie w łóżku z kolejnym. mnie zastanawia, że co rusz znajdzie się ktoś mną zainteresowany i zazwyczaj okazuje się, że to mąż i tatuś i zależy mu na przelotnej znajomości. nie ejstem jakaś wulgarna,m raczej taka śmieszka, dusza towarzystwa, ale w kontaktach męsko-damskich nieśmiała, więc tym bardziej....

a myslisz ze ci zonaci tylko toba sie interesują?????? nie bądz naiwna. piszesz ze nie masz pietnastu lat, ale chyba rozumujesz jak 15 latka, ONI SIE ZA KAZDĄ ODLĄDAJĄ. NIE TYLKO ZA TOBĄ NIE JESTES WYJĄTKIEM. rozumiesz mnie?

Gość bctyxcc
:D ubzdura sobie coś i wierci :D i co, mam się teraz zdołować, bo nie jestem jedyna w ich bujnych fantazjach erotycznych? nic mnie to nie obchodzi. mnie zastanawia DLACZEGO WCIĄŻ ZAJĘCI I TAK OTWARCIE MÓWIĄ CZEGO CHCĄ, więc zamiast mnie na siłę oświecać i umoralniać, weź się wczytaj

a taka skromna i niesmiala tez chca zaliczyc, tak samo jak uwodzicielke, kusicielke itp. dla wielu liczy sie sztuka. ilosc.

nie masz sie zdolowac. pytasz dlaczego zonaci na ciebie leca wiec ci powiedzialam ale ty pewnie oczekiwalas innej odpowiedzi ,to sobie sama odpowiedz, a kiedys wejdz na topik o kochankach i znow pytaj dlaczego cie oszukali zostawili itp. taka jest prawda o tobie

Gość wśród jaskiniowców
uwielbiam ludzi, którzy lepiej ode mnie wiedzą jaka jestem :D

a ja uwielbiam slodkie idiotki ktore szukaja aprobaty dla swojej naiwnosci

Gość wśród jaskiniowców
spierdalaj stara niewyruchana kwoko

biedna początkująca prostytuta

Gość ooooooooooooooo
pasztecisko

Gość no nieżle 9 romansów20 lat

no nie? i to z zonatymi. dobrze sie zapowiada