Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauwazyłam ostatnio

Jedna pani w lumpeksie grzebała w rękawiczkach

Polecane posty

Gość zauwazyłam ostatnio

tzn.miała założone włóczkowe rękawiczki i grzebała w ciuchach. Dla mnie to jest dziwne. Nie przeszkadza jej ten kurz, który wdycha, tylko rąk nie chce pobrudzić.

Gość wj
a jakby miała maseczkę na twarzy to byś się dziwiła, że przeszkadza jej kurz a nie brzydzi się dotykać tych ciuchów gołymi rękami, a jakby miała i rękawiczki i maseczkę to już w ogóle byłaby tak dziwna, że dwie noce nie mogłabyś zmrużyć oka

Gość KRK wyżej sra niż d ma
To ona miała brudne ręce i nie chciała pobrudzić ubrań.

Gość baławnek
jakas chora ja bym sie wstydzila.paniusia co boi sie zarazkow wchodzi do lumeksu.chora

no faktycnie,mogla jeszcze zalozyc ochraniacze (szpitalne) na nogi i zalozyć maseczkę oraz gogle narciarskie ;) ludzie to niekiedy śmieszni bywają ;)

Gość zauwazyłam ostatnio
dlatego o tym napisałam, bo wzbudziła powszechne rozbawienie.

Gość domikika
a wiesz ile syfu może być na tych ubraniach ? często zbierają te ubrania po śmietnikach, nie wiadomo po kim, a ludzi na różne choroby chorują... bo chyba nie myślisz, że je piorą wszystkie ?

Gość też bym tak
zrobiła. zakładając, że w ogóle weszłabym do lumpeksu...

Gość zauwazyłam ostatnio
nie wiem w jakim ty lumpeksie byłaś, ale na smietnikach na pewno tych ubrań nie zbieraja. Wiele jest nowych, polskich z metkami, nie widziałam zeby coś było brudne.

Gość domikika
nie mówię, że wszystkie, ale część na pewno. I mam na myśli te z zagranicy.

Gość zauwazyłam ostatnio
Ludzie maja różne podejście do spraw higieny. Kiedyś widziałam w lumpeksie znajoma pania doktor, kilka pielegniarek, które znam, nauczycielki. widać im to tak nie przeszkadza. Ale widok małego dziecka, które cos sobie je, w czasie gdy mamusia wybiera szmatki, nawet mnie szokuje.

Gość idaweda
a nikt nie pomyslal o tym, ze owa pani mogla miec inny powod, aby zalozyc rekawiczki- grzybice skory, poparzone rece, blizny, doope zamiast palcow- i zalozyla rekawiczki, bo nie chciala aby ktos ogladal jej dlonie? Albo miala po prostu durna i nieprzemozna chec zalozenia rekawiczek tego dnia?

Gość wj
najbardziej mnie denerwuje jak kogoś dziwi a czasem wręcz szokuje ktoś kto odstaje od jego normy. piszę celowo "jego normy" bo dla każdego jest inna. ciebie rozbawiła kobieta w rękawiczkach oglądająca ciuchy w lumpeksie, kogoś innego możesz ty rozbawić w ogóle wchodząc do lumpeksu:D jak chce babka chodzić w rękawiczkach jej sprawa, ma jakiś swoje powody, ale nie oczywiście, to po prostu takie dziwactwo,że aż trzeba o tym topik zakładać

Gość niektorzy maja problemy
i w zwiazku z tym postanowilas sie nimi podzielic na kafe...

O-kurde.pl, a to ciekawe, nigdy nie widziałam takiego indywiduum, a chodzę do lumpów.

Gość może bała sie uczulenia
po takich jak ty