Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobalt

kwestia finansów

Polecane posty

Gość dzizas
Nie chcesz materialnie? Prosze bardzo, moj pasozyt nie robil w domu nic, nic nie pomagal, ja pralam, gotowalam, sprzatalam, a on mial pretensje ze za duzo wody leje jak zmywam. :) W chiwili obecnej, za czesto nie zmywam, sprzatam owszem, ale mniej gotuje, bo moj Partner uwielbia robic mi sniadania, a i czasem obiad zrobi tak dla niespodzianki. To po protu taki typ. Typ nieudacznika, pasozyta i frajera, poki tego nie zrozumiesz, masz mega problem.

Nawet nie wiecie jak się można powiedzieć ucieszyłam, jak znalazłam ten temat na forum. Mam dokładnie tak samo i szczerze mówiąc chyba serdecznie dość. Dzisiaj mój facet przegiął na całej lini. Ogólnie to ma dorywczą pracę która jest jago pasją (pracuje popołudniami 4 razy w tygodniu po 3-4 godz.). Do południa nie robi nic. Tzn. on twierdzi, że robi mnóstwo rzeczy, zawsze ma sto spraw do załatwienia itd, a jak dzowni to siedzi własnei gdzies z jakims kumplem na kawie. Ogólnie miesięcznie zarazbia 1000-1200 zł. Ale jest to praca \"na lewo\" wieć zero skłądek, ubezpieczenia itd. Ostatnio usłyszałam przy jakiejś rozmowei na temat wspólnego życia, że przecież ja pracuje mam prawie 3 tys. na miesiąc, to sobie poradzimy :( A dzisiaj poprosił mnie zebym mu wzieła laptopa na raty bo mu sie zepsuł (naprawa bedzie trwała jakies 2-3- tyg.) a on musi mieć komputer. MAM DOŚĆ !!!

Gość dzizas
ja nie moge whisper z zycia wziete, wsio z mojego bylego zwiazku. rzucaj rzucaj!!! rzucaj!!!

Gość gitarra
kobalt, nie jest z Tobą tak źle jak myślisz ;) jest tu kilka problemów 1. widzicie sie raz w tygodniu. Co to za facet, któremu wystarcza jedno spotkanie na tydzień na kilka godzin? Ano taki, który nie jest zakochany :O Facet ma szaleć za kobietą , a nie wymyślać wymówki by się z nią nie spotkać. On za Tobą nie szaleje- taka prawda. Widać w tym związku Ty jesteś stroną zaangazowaną bardziej. Jego zachowanie rozczarowujeCię do tego stopnia ,że działa jak kubeł zimnej wody na łeb. Mówi się,że w związku temat kasy jest zwykle tematem zastępczym - a sednem sprawy jest kryzys uczuć. 2.problem numer 2 to przepaść między Waszymi aspiracjami życiowymi- macie rózne wizje, różne wzorce wyniesione z domów rodzinnych itd. Jedno jest pewne: nie zmienisz go. Jest dojrzałym ukształtowanym człowiekiem. To jak wyglada jego obecne życie jest sumą wyborów , któych dokonał. wniosek: wygląda na to, że się uczepiłaś kogoś , kto wogóle Ci nie odpowiada i kto tak naprawdę Cię nie kocha, lecz polubił Wasz wygodny układ. Czego więc oczekujesz? Twoje szczęscie -w Twoich rękach

Gość gitarra
whisper i kobalt : obie macie ten sam problem- potrzebujecie partnerów, którzy mają podobne do Waszych aspiracje, a zadajecie się z chłopakami co siedzą u swoich mamuś pod spódnicami ale przecież same ich sobie wybrałyście! :D

Gość gitarra
jedna rada: trzeba poczekać aż wkurwienie będzie silniejsze niż zakochanie i wiać dziewczyny, wiać! :classic_cool: bo niestety jak kto zakochany.... to po nim :)

najbardziej to denerwuje mnie to, że to jego zachowanie zmieniło się dosłownie z dnia na dzień. jak go poznałam, to był odpowiedzialny, zaradny, miał plany na przyszłość, wiedział co chce robic i dążyl do tego. jak go poznałam pracowałam i zarabiałam ok 1000 zł. Szlak mnie trafiał bo nie starczało na nic, a w dodtaku z tego jeszcze studia musiałam opłacać. Szukałam pracy i znalazłam, wreszcie robie to co uwielbiam, dobrze zarabiam i moge sie zawodowo realizowac, tylko mój facet od tego własnei momentu zmienił się o 180 stopni.

Gość kobalt
siedzę sama w mieszkaniu. jadę do domu, do mlodszego brata. muszę z kimś dziś posiedzieć wieczorem. kryzys się powiększa ... od pól roku kiedy mój brat się zaręczyl. akurat kiedy ja na krótko rozstalam się z moim. bo brat i jego kobieta są jak ogień i woda. ale szanują się nawzajem, swoją pracę, swoje rodziny, poglądy. sluchają siebie, mają na siebie wplyw. a ja nie mam tego. i jest mi przykro że po 2 latach nie dotarlam się chyba jeszcze w żadnej kwestii z moim facetem.

Gość gitarra
whisper, byłaś zakochana, miałas rózowe okulary i niezbyt wyraźnie widziałaś , bo aż tak bardzo to ludzie się nie zmieniają. Albo jest się ambitnym, zmotywowanym do działania, albo nie. Czy bycie z kobietą i planowanie z nią przyszłości nie jest najwyższą motywacja dla faceta by sie brać za siebie i robotę???

Gość gitarra
kobalt nie da sie "dotrzec" raz w tygodniu, bo wtedy człowiek jest zajęty akurat sexem :D ale- dwa lata to wystarczająca ilość czasu by odpowiedzieć sobie na pytanie: czy własnie tego mężczyznę chcę ? czy to własnie z nim chcę sie zestarzeć?

Gość o dzizez ja pierdziele
a kiedy masz to wesele brata? musisz koniecznie z nim isc? jesli dasz rade sama to rzuc go, nie czekaj. on sie nie zmieni...

Gość kobalt
wiem że się nie zmieni ... dziękuję za komenty kobity i pozdrawiam. obyście byly rozsądniejsze niż ja ...