Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mloda dziewczyna

Czy nie uwazacie ze to jest chore?? PRZYSZYWANY WUJEK/CIOCIA

Polecane posty

No co to ma byc do cholery:o moje dziecko nei bedzie mialo takich przyszywanych wujkow i cioc....nie uznaje czegos takiego...moim zdaniem to nei jest normalne a Waszym?

U mnie od zawsze takie cos sie \'praktykowalo\'. Mam kilku przyszywancow, niektorzy to moi sasiedzi z dziecinstwa, przyjaciele moich rodzicow, ktorzy sie mna i siositra opiekolwali i dogladali, kiedy moi rodzice imprezowali ;) Kiedys moiwlam do nich wujek i ciocia, teraz po imieniu

ktos jeszcze?

Gość co tu dużo mówić
to tylko słowa niektórzy mówią matka na kogoś kto całe życie na nich pracował, a niektórzy na kogoś, kto chlał, bił i wyzywał to cię nie oburza bardziej?

Gość moim zdanie to jest chore
tez tego nie preferuje

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
wczoraj byla u mnie siostra cioteczna z synem 2 letnim.rozmawialysmy a ona pokazywala mi swoje zdjecia na nk.i ona nagle do malego,,pokazemy cioci zdjecia cioci Uli,,?no myslalam ze padne!ta cala Ula to tylko jej kolezanka,a ja jestem ciotka jej syna.przykre.

Gość a dlaczego nie
jak mam z kims bardzo dobre przyjacielskie ralacje ?...często dużo bliższe niż prawdziwą rodzina mieszkająca na drugim końcu Polski.... to dlaczego moje dziecko ma mówić do niego per pan/pani??? ...sam miałam takiego przyszywanego wujka i ciocie i dużo lepiej ich wspominam, niż prawdziwa moją rodzinę, która miała mnie zawsze gdzieś.... np ta ciocia przyszywana zawsze przynosiłam mi pyszne pierogi, czekoladę, zawsze pamiętała o moich urodzinach, a mój chrzestny-rodzony brat mamy, to nawet o moje 18 zapomniał :O

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
no ja akurat tego nie popieram a z siostra cioteczna jestem w dobrych stosunkach.przyjezdza czesto bo tutaj tez mieszkaja jej rodzice...

Gość gruszkakula
To zależy. Nie widzę w tym nic chorego, jeśli przyjaciel jest jak rodzina. Mam takich trzech czy czterech, do których mam pełne zaufanie i wiem, że dla mojego dziecka będą jak wujkowie. A jak moje dziecko będzie się do nich zwracać, to już sprawa między nim a wujkiem. Może "wujku", może po imieniu. Nie widzę w tym nic niestosownego, to tylko kwestia umowy. A jeśli taki ktoś jest jak wujek, ale za wszelką cenę unika się nazwania go takim słowem, to to coś zmienia?

Gość interwencja
ja mam pełno takich ciotek i wujków. wujków szczególnie, bo przesiadując z ojcem w pracy to oni się mną zajmowali. i nie widzę w tym nic złego, bo w wielu sytuacjach w moim życiu sprawdzili się lepiej niż mój własny ojciec :o

Gość gdjhdfujf
przerwa a ty podono masz mature wyszlo klamstwo na jaw