Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anagram666

ale wczoraj widziałem doopę....

Polecane posty

moje marzenie- babeczka w ciąży, pewno 7 miesiąc, ale oprócz brzuszka szczuplutka, taka słodka blondyneczka, śliczna buzia, delikatne rączki, ładne nóżki, duże piersi, ubrana jakoś tak zwiewnie- niby zakryte wszystko ale aż korci żeby wiatr zawiał i jej podwiał bluzeczkę... no po prostu cudo uwielbiam kobiety w ciąży, są dla mnie najseksowniejsze. szkoda że moja dziewczyna nie chce na razie bobasa, ale w sumie dobrze, bo chyba nie jest dojrzała jeszcze, i ja też. także wolę się pozachwycać tymi na ulicy (choć ładne to może 1 na 10, reszta to zapuszczone, grube i zaniedbane kury domowe) mmm

nie wiem czy jestem fetyszystą czy większości facetom podobają się takie zadbane kobietki z brzuszkiem. zawsze to i bioderka większe (nie mówię o tych co przytyły po 25kg ) :O i piersi okrąglutkie... a tamta była po prostu jak gwiazda. te foty A. Jolie w ciąży z photoshopa to tamta jako papier toaletowy może używać. makijaż lekki tylko miała i wyglądała jak anioł :D mmm

Gość fgfg6666
nie zesraj sie :-O

piszta co chceta. to forum erotyczne i chciałem napisać o tej dupce, bo była cudowna. nie napisze tego przeca na uczuciowym, chyba że się ze mną umówi :D

a ja jakiś idiota jestem? kobitka pewno męża MA, SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANA A PO DRUGIE W zyciu juz jej pewno nie spotkam sorry za caps lock wcisnął się jak pisałam "a" raaany, po prostu napisałam o babeczce która była moim seksualnym marzeniem ale wy barany jesteście przynajmniej nie wale pod jotpegi, tylko pod realne kobietki

Gość panie z brzuszkiem
mój facet też tak uważa :) a ja jestem w 5 miesiącu :) i spokoju w łóżku nie mam, a tylu komplementów to przez 5 lat naszego związku nie słyszałam :P

Gość buhahahahhhahahahah
"pisałam"? "napisałam"? anagram, tys baba jest:D no tak facet by nigdy tak nie ubral tego w takie slowa:o

o matko, rano jest :O i na razie literki mi chodzą jak chcą Asisko zazdroszecze twojemu facetowi

Gość buhahahahhhahahahah
yhy jasne:D spoko, reszta Ci uwierzy, bo tu wiekszosc to idioci przeciez:D 🖐️

Gość PrzeCIEŻ anagram to
Asisko, ta dewota non stop zakłada te durne tematy o seksownych kobietach w ciąży. Tak Aska jesteś seksi ale skończ już i wypierdalaj dewotko:O

Gość szczegolnie kreca mnie rozstęp
y i obwisłe mleczne cycory, mniam

OMG znów na mnie :O tak, tak Anagram to ja, ja to też ladaco, dopieszczona żona i wogóle- ciągle pisze sama ze sobą. :O jestem też oczywiście FLorkiem i nawet Modeną. tak tak posłanka Senyszyn to też ja :O

Gość szczegolnie kreca mnie rozstęp
pewnie maz nie ma na nia ochoty to dziewczyna dowartosciowuje zakaldajac takie debilne tematy . hehe, na pewno maz nie moze sie doczekac jak jej dupsko urosnie

dwa lata temu pokazałam i już nie pokaże bo nawet nie mam aktualnej nadającej się na kafe. spytaj Ajrona, może Ci prześle. po drugie za stara jestem na pokazywanie. i schodze już z tego topiku bo zaraz znów będzie że ja to nie ja, albo ja, albo on. :O

Gość PrzeCIEŻ anagram to
Asisko dziwnym zbiegiem okolicznosci od momentu w którym ty go założyłaś -teraz same takie topiki powstają:D dziwnym zbiegiem okolicznosci nie ty je zakładasz tylko jakas osoba z małą liczbą logowań i o męskich nickach. :D

Asisko nie bierz wszystkiego do siebie. Poprosiłam o fote, żeby wkońcu te durne baby zamkneły swoje pyszczki. Po co mam prosić Ajrona, może sama osobiście mi zechcesz ją przesłać Asiu?

no mówię że to ja. :O ja to też 90% tych czarnych które mi odpisują. i nawet te topiki sprzed 2 lat o ciąży też JA zakładałam! tak, tak... wyszło... :O 🖐️

Gość PrzeCIEŻ anagram to
i młoda żoneczka to też asisko:O

Asiu, przecież jeszcze chwile temu sama to zaproponowałaś:O To chyba jednak prawda, że kobiety w ciąży mają nieco przytępiony tok myślenia:P

jakoś nie widze tego wpisu żę sama to zaproponowałam... i tak sobie myslę że choy- i tak nikt nie wie kim jestem, to se myślcie że kuśwa jestem anagramem, młodą żoneczką, dopieszczoną zoną i choy wie kim jeszcze. co mi zalezy :P spadam na śniadanko (oczywiście to ściema bo dalej będę tu pisac tylko pod innymi czarnymi nickami) :D

Gość PrzeCIEŻ anagram to
spierdalaj dziwko i zadław sie