Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaannaj.

grubsza nóżka

Polecane posty

Gość mamaannaj.

Mój synek (2l.) ma jedną nóżkę nieco grubszą od drugiej, nie skarży się na ból, biega, bawi się normalnie - zauważyłam to dopiero wczoraj, nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy nie, czy to normlane?

Gość saleminka8
A ma tylko nózke czy np rączke z tej samej strony również ? Ja mam koleżankę,która ma jedną nogę grubszą i rękę-tak jakby połowoa ciała jest grubsza,również pojawiło się to u niej po kilku latach od narodzin,teraz ma 22 lata i nadal różnica jest. Warto poradzić się lekarza

Gość mamaannaj.
ok, dzięki

Gość bukaa
Zależy o ile ta noga jest grubsza, zakładam, ze sporo, skoro to zauwazyłaś. Każdy człowiek ma grubszą "dominującą" nogę i rękę, np. u mnie w łydce jest to różnica 2 centymetrów.

Gość saleminka8
bukaa nie każdy ma dominujacą,ja u siebie nie widze tego

Gość saleminka8
eh zapomniałam ja mam jedną pierś ciuteńke większą,ale to ma wiele kobiet :P

Gość bukaa
"dominującą" czyli prawą lub u osób leworęcznych - lewą. Może źle się wyraziłam. Spróbuj przenieść np. pierścionek z jednej ręki na ten sam palec drugiej - zobaczysz, ze palce u jednej ręki są grubsze

Gość saleminka8
hehe zwracam honorek :) faktycznie nosze pierścionek zaręczynowy na lewej a na prawą ciężko wchodzi,ale to są różnice mało widoczne,a takie które są widoczne to już zastanawia :) tak jak ta moja koleżanka,tylko że u niej to widać,jak ktoś tylko zerknie to nie,ale jak na 3 sekundy zawiesić oko to różnice są dużo widoczne

Gość idealne rozwiązanie dla autork
Ja mam lewą nogę i lewą troszkę szczuplejszą od prawej. Nie znacznie ale ja jednak to widzę, no i po pierścionkach mogę to zauważyć