Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana bardzo

Zdenerwowałam się jak to zobaczyłam

Polecane posty

Gość o kurka wodna
spoko :D

Gość a niby dlaczego
oni tu pokazują ze teraz ludzie wolą fanty niż dzieci

Gość moskwa moskwa
Pewnie uważasz, że do szczęścia sama miłośc wystarczy i kupa dzieciaków do tego. Nie rozumiem twojego zdenerwowania...albo może myslisz tak jak ja?

Gość armada
chora reklama......

Gość JAMAJKA270883
durniejszej reklamy nie widzialam gowno jakich malo

bardziej prawdziwe niż reklama zupy w torebce lub serka...

Nie rozumiem waszego oburzenia????? Ile WY macie dzieci?

Gość armada
bardziej prawdziwe?!?!?! pomysl zanim napiszesz...

Gość Zdenerwowana bardzo
Ja mam 27

Gość vkvkvkvk
co za wiocha, w którym wieku my żyjemy:o oni to by tylko kazali robic dzieci ile tylko się da, niech lepiej pomyślą za co je później wychować:p

Gość Riminimimi
bardzo dobra rklama....bo teraz to wszyscy zwlekają z podjęciem decyzji o dziecku bo jeszce trzeba nowy odkurzacz, pralke, kolejny remont mieszkania, zmiana samochodu...a najlepiej wille wybudować...skąd ja to znam cholera jasna....zaraz pokaże mojemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zdenerwowana bardzo
Zamiast wydawac pieniadze na robienie głupich reklam powinni wspomóc np biedne matki z dziecmi , jezeli tak bardzo są prorodzinni.

Ludzie przecież to nie jest reklama odkurzacza, ale przekaz do społeczestwa że zamiast konsumpcji są jeszcze wyższe wartości, jak rodzina. Nie oburzajcie się tylko napiszcie czy macie już dzieci hmm? Może najpierw zmienić auto, albo jeszcze mały remoncik....

Zgadzam się z Riminimimi - reklama jest BARDZO DOBRA i na czasie

Gość Zdenerwowana bardzo
Ja mam 27 lat i zanim zdecyduje się na dziecko musze kupic mieszkanie. Czy to zle?

Gość Riminimimi
Ja własnie czekam az mój wybranek sie zdecyduje...a od kilku miesięcy słysze jeszce nie teraz...później...samochór, remont...bo przecież kafelki w łazience mają już 3 lata....za babe notmalnie wyszłam chyba!!!!!!!!!!!!!najgorsze jest to, że przed slubem...bardzo chciał dzieci..a teraz odbiło palantowi!!!!!!!

Gość werdennnna
w mojej rodzinie jest taka para jejciu jak oni się chlubią bo : ciągle nowe ciuchy, wyjazdy wakacyjne, imprezki praca za duzo kasy obydwoje pracują, mieszkanie wyremontowane i 30 lat chodzą ze sobą kupe lat i nie mają dziecka, za to mają psa niewiem co tam jest nie tak

Gość Zdenerwowana bardzo
Ja chciałabym miec dziecko , ale mieszkam w wynajetym pokoju.

Gość tak zachecaja i zachecaja
a pewnie, mam faceta, chcialabym zalozyc rodzine miec dzieci. Ale co? Wielkie G. Pracujemy oboje, a nie stac nas na mieszkanie. Mam rodzic dzieci, zeby potem nie miec jak zapewnic im godziwego zycia, a przynajmniej dziecinstwa, takiego jak ja mialam? Nie unieszczesliwie swoich potencjalnych dzieci. Nie jestem egoistka :( Pominmo, ze bardzo chcialabym miec...

Zdenerwowana - Nie to nie jest złe, ale ta reklama ma nas zmusić do pomyślenia że zanim się nachapiemy może być już za późno na dzieci. I czy wtedy to nas tak wszystko będzie dalej cieszyło?

Gość ale co to kogo obchodzi
czy ja wole własnie kupić nowy odkurzacz czy mieć dziecko? Jakaś glupota dla mnie. I już bez przesady bo w Polsce akurat nie ma przyrostu ujemnego więc po co to zachęcanie do robienia dzieci? I tak mnóstwo matek z dziećmi ma kłopoty finansowe to oni jeszcze zachęcają by nie patrzeć na status materialny, nie dorabiać się tylko dziecko sobie zrobić. Dla mnie to sie wcale nie podoba

Gość tak zachecaja i zachecaja
a odkurzacz to akurat mam 30 letni, zeby nie bylo ze ful rzeczy kupuje zamiast rodzic...

Gość Riminimimi
Do autorki. wiesz mi sie wydaje, że reklama jest raczej skierowana do takich ludzi..np. jak ja z mężem..mamy mieszkanie, dwa samochody własna firmę....i ja nie wiem na co on czeka????? Bo zgadzam się z Toba, że trzeba miec warunki na dziecko...bo to nie tylko radośc ale i ogromny obowiązek:) Ale ja mam warunki...a on...co chwile coś...a przed slubem sam...skamlał o dziecko.....obiecał, że bedziemy mieli zaraz po ślubie....

Gość werdennnna
jak nie ma kasy to zrozumiałe ale ta reklama mówi o tym ze niektórzy widzą w życiu tylko kasę a wartości najpiekniejsze jak rodzina dla nich nie istnieje bo muszą sobie wszystko pokupować, jeszcze pewnie tak żeby inni im zazdrościli paranoja

Gość Riminimimi
Wyżaliłam sie a temat nie ten...ale co...tylko to mi pozostało:)

Gość ale co to kogo obchodzi
i trzeba też pamietać że nie dla każdego najważniejszą wartością są dzieci bo nie każdy chce je miec. A wy tu piszecie o wartościach najwyższych czyli dzieci ze ludzie o tym zapominają. A może dla tych ludzi to nie dziecko jest najważniejsze w zyciu? To wszystko mi się kojarzy z takim nawoływaniem kościoła do tego by sie mnożyć i pielegnowac wartości rodzinne bo tak Bóg nakazuje

Gość Zdenerwowana bardzo
Riminimimi Masz rację reklama jest skierowana do takich ludzi. Tylko ja osobiscie nie znam takich ludzi , ale znam wiele które na dziecko się nie decyduja , a chcialiby, bo nie mają nawet własnego mieszkania. Zyczę , aby mąż zmienił zdanie.

Gość werdennnna
Rinimimimi coś mi się zdaje że powinnaś go przycisnąć bo albo się boi albo firma znaczy dla niego więcej niż Ty. Skoro jesteście zamożni to każda na niego poleci ja bym się bała na twoim miejscu, bo niechce miec dziecka, pewnie zajęty robieniem kasy pewnie nawet sexu mu się z toba niechce a to krok aby się od siebie oddalić i niech mu tylko jakaś piękna lejdi drogę zajdzie....

Gość Riminimimi
.....Seks mamy każdego dnia:)))to jest najsmieszniejsze:)))))bo nam naprawd bardzo dobrze razem w łóżku..poza nimk też...gdyby nie ciągle wiszący temat dzieci.... wiecie co jest najgorsze, że to ja załozyłam firmę....jestem odwazniejsza...a on...dobry człowiek, który nigdy bnikogo nie skrzywdził...szanuje ludzi..i mnie bardzo..taki ustatkowany.....spokojny, opanowany..... Coraz częściej myśle, żeby może jakaś "małżeńska wpadka" ale z drugiej strony nie chcę...stawiac go przed faktem..bedzie miał żal..i słusznie...bo będe w tym wypadku egoistką... A druga sprawa....on tak bardzo pragnął dziecka...już myslałam, że na ideał tafiłam...takiego faceta zawsze szukałam....zrównoważonego...to teraz chłopu odbiło.... Okłamał mnie przed slubem....