Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bŁeeee bŁeee

Okropne robaczki na ścianach w łazience!! Pomocyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość bŁeeee bŁeee
nie nie ten prosionek też jest gruby, a te "moje" PŁASKIE jak papier

Gość bŁeeee bŁeee
Kupie chyba coś na zwalczanie, ale nie wiem ....... NA ZWALCZANIE CZEGO :(

Gość maselkogdanska
rany, ja mam taki sam problem przeszukując internet w poszukiwaniu ratunku natknęłam sie na ten wasz temat, widuje w wannie takie małe do 5mm brązowe robaczki, są mniej okropne niż karaluchy ale i tak się ich boję a to nie są na bank żadne pluskwy ani rybiki mają błyszczące pokrywy skrzydeł jak chrząszcze ale nie wiem co to jest, czasem widzę to w dywanie jak się zagrzebuje i mój kot usiłuje to zabić ale nic z tego, strach spać jak się wie że to łazi po domu fuuj. Co to może być? I jak sie tego pozbyć?

Gość Paula3612
W zwalczaniu szkodników w woj. pomorskim polecam firmę STABIO: www.mikrobiolog.pl

Gość halina co się wypina
fuj! ktoś z sąsiadów hoduje gołębie? a może mieszkasz na poddaszu?? ja bym zmieniła mieszkanie! obrzydlistwo

Gość peperonka
Mam dokładnie ten sam problem. Mieszkam na poddaszu w starej kamienicy, która została odnowiona. Do okoła jest pełno gołębi, które lądują na moim skośnym oknie!! A w te upały nie ma jak nie mieć nie otwartego okna!!! Czy udało się je wytępić? I jakim sposobem? Wyczytałam na wikipedii, że można je wytępić produktami typu Permethrin i DEET czyli N,N-dietylo-3-metylo benzamidu. Już raz zostałam pogryziona przez coś dziwnego bo objawy nie były takie jak po ukąszeniu komara czy meszki. Obrzęk był naprawdę ogromny, twardy i bardzo bolesny a z boku pojawiła się "ścieżka" tak jagby rozchodził się jad... i po 2 dniach w 3 palcach nie miałam całkowitego czucia!!! Jestem przerażona.. Chyba dzisiaj nie zasnę ze świadomością z jakimi potworami mam do czynienia!!! Jutro zaczynam akcje walki z potworami!!! Masakra!!!

Gość anna78787
Współczucia :o Ten obrzeżek jest z tych kleszczowatych :o Ja kiedyś kilkakrotnie natknęłam się w łazience na jakieś duże czarne pająki. Nie umiem porównać wielkości do czegoś, ale napewno nie były to te zwykłe cieniutkie pajączki, które są niegroźne. Ze ściany w miejscu gdzie znajduje się bateria nad wanną też wyłaziły jakieś czarne robale :o Nawet z wentylacji coś niekiedy wyjdzie, bo nie jest zabezpieczona kratką :o Nawet w pokojach w rogach ścian robią się pajęczyny :o Wynajmuję mieszkanie i jak się wprowadziłam to był jeden wielki syf, brud. Mole tępiłam prawie 2 lata :o Na szczęście się za miesiąc stąd wyprowadzam do czystego mieszkanka.

Gość melaska2105
hej tak sobie poczytalam wasze wypowiedzi i nawet fajne macie podejscie do robactwa,,,ja niestety taz mam cos w domu ale za nic nie moge znalezc co to jest,,,takie malutkie i szybko sie rusza,na poczatku bylo to tylko w kuchni a ostatnio znalazlam u coreczki w lozeczku i jestem zalamana

hej wszystkim. ja tez mam problem z molami (tak mi sie wydaje, że to one), nie spotkałam ich nigdy w kuchni. albo sie dobre ukryły, albo jestem slepa, przejrzałam produkty i nic. za to super impreze maja w w salonie, widać je najczęściej wieczorami, latają jak ćmy i siedzą mi na zaslonach. odkrzacz byl ok, nie wiem gdzie szukać gniazda. Pomóżcie

Gość cholerne mole
po powrocie z urlopu nie potrafie dac sobie z nimi rady :( mam poustawiane lepy plus odswiezacz lawendowy, zeby bron Boze nie wdaly mi sie w odziez art. spozywcze, zauwazylam, ze te cholery wfruwaja z zewnatrz