Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staryismutny

sex raz na pare miesiecy

Polecane posty

Gość staryismutny

Powiedzcie mi jak to jest u was bo u mnie kiepsko co do sexu,mam 55 lat a moja zona uważa ze w tym wieku juz nie potrzeba sexu,zona jest z tych samych lat co ja przez ostatnie 10 lat uprawialismy sex srednio raz na 3 miesące lub raz na pol roku a ostatnio od 7 miesiecy nic czy to jest nromalne i czy wszyscy tak zyją? moja zona nigdy nie lubila sexu a o ludziach ktorzy uprawiaja sex co dzien albo co drugi dzien mowi ze są nienormalni i niezrownowazeni

Gość nie to nie jest normalne
ze tak rzadko uprawiacie seks:O W sumie to bym odeszła od takiej zony.

Gość jak ty chłopie wytrzymałeś
tyle lat przy takiej zimnej flądrze?

Gość staryismutny
ona twierdzi ze po co uprawiac sex co dzien i po co to jest?nie wiem ja jak jej wytlumaczyc po co ludzie uprawiaja sex codzien

Gość Riminimimi
wczesnie sie obudziłes...tu już nic nie poradzisz!!Za stara na zmiany

Przeciętny Polak uprawia seks 2-3 razy tygodniowo. Dlaczego akurat tyle ? Ponieważ właśnie tyle seksu człowiek o zdrowym libido potrzebuje.

A my z mezem uprawiamy sex codziennie, czasem nawet 2 razy w ciagu dnia. Dobrze sie dobralismy:)

Gość poszukaj kochanki sobie
jestem kobietą ale w pełni bym Cie rozgrzeszyła gdybys znalazł sobie jakaś kobietę na seks.

Gość staryismutny
ona twierdzi ze jak ktos uprawia sex czesto to jest nienormalny,ze ona "nie bedzie sie pieprzyc bez przerwy jak krolik"

Gość poszukaj kochanki sobie
to źle twierdzi i zacznij cos robic nie czekaj az Ci zycie przeleci przez palce.

Gość facet 55 lat
i na kafe?

Gość staryismutny
nie wchodze tu jestem pierwszy raz bo widzialem ze czesto moja corka tutaj wchodzi,bo niestety jej zona tez kladzie do glowy takie rzeczy i nawet ostatnio zrobila jej awanture kiedy ta przyznala sie jej ze uprawia sex ze swoim chlopakiem bardzo czesto...

mamusiu Ja nie chce miec 55 lat :( jak tak to ma wygladac :p zona do wymiany!!natychmiast!!

prawdopodobnie zniszczyłeś jej seksualność ,lub jakieś jej \"dobre\" przyjaciółki nawtykały do głowy że seks to ohyda i służy do prokreacji a po menopauzie już potrzeby zanikają. Niestety rozmawiałem kiedyś z samotną kobietą 70-cio letnia i ona mi powiedziała że jeszcze potrzebuje seksu a że brak faceta to ma wibratorek i mi go pokazała ,bo nie chciałem uwierzyć Oczywiście nie była Polką

Jakoś wierzyć mi się nie chce,że 55-cio letni facet zajrzał na forum kobiece i pyta o to ile razy powinno się w tym wieku seks uprawiać... 1/10