Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam się czy nie zrezyg

Czy tak uwłaczająca praca za taką kasę ma sens?

Polecane posty

Gość Zastanawiam się czy nie zrezyg

Witam jako że dopiero zaczełam studia zaczone to cięzko bylo z fajna pracą :/ od 2 miesięcy sprzedaje baloniki, kubki i tego typu pierdoly na stoisku w centrum handlowym - wstyd jak cholera!!! zwlaszcza jak sie widzi jakiegoś znajomego. Dawno bym zrezygnowała ale płaca w sumie nienajgorsza mam 100zł na łapkę za 8,5h dzienie. Pracy pracuje 24 dni w tygodniu. nie iwem co robic :/

Gość jolska
daj sobie luzu z taka pracą są pewne granice...

Gość
24 w tygodniu byloby ciezko;p w sumie jak cie ta praca nie satysfakcjonuje to poszukaj innej i tyle ale nawet niezle zarabiasz tez bym tak chciala... 2,4 k miesiecznie *marzy*

Gość figa iga
nie rezygnuj

Gość jak wszystkie pieniądze
To masz 2400 na miesiąc. Nieżle, znajomi powinni ci zazdrościc.

Gość jolska
sorki, 24 dni w miesiącu miało być - zmęczona jestem i to wychodzi ;)

Gość
ja pracuje po 10-11 godzin dziennie za 7 za godzine i aktualnie jestem chora na grype albo inne cholerstwo (wczoraj zamiast do lekarza musialam isc do pracy), a ze pracuje z zywnoscia i zabraniaja mi dbac o zdrowie, wczoraj zlozylam wypowiedzenie chetnie podejme prace na twoim stanowisku jesli to w 3miescie ;p

Gość jolska
70zł za 11 godzin pracy? haha chora jestes?

Gość ten sam co kiedyś
Słuchaj nie narzekaj na tę pracę bo wynika z tego ze masz 11.5zł na godzine to atrakcyjna stawka jak dla młodej osoby.Ja mam 5zł na godzine i co ja mam powiedziec??????? Także nie przejmuj sie znajomymi ,niema tego złego co by na dobre nie wyszło:)

Gość
teroretycznie mialo byc 7 w umowie, natomiast rzeczywista stawka 8-9/h ale jak zlozylam wypowiedzenie to pewnie zrobia wszytsko zeby zaplacic mi jak najmniej :/ ogolnie praca byla reklamowana jako "dorywcza praca 3 dni w tygodniu dla studenta", a wyrabialam po 80 godzin w 11 dni i jeszcze mieli pretensje ze na studia czy do dentysty musze isc. a z choroba przegieli i pozegnalam sie z nimi wczopraj, jeszcze 2 tygodnie i tak im d*e obrobie w sanepisdzie i fiskusie ze im zamkna lokal ]:->

jak ci trzeba kasy to zostan w niej, a jak neikoniecznie to szukaj innej, nie ma pracy ktora hańbi, a baloniki to nic strasznego, spodziewalam sie po temacie ze myjesz kible