Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjnopo

Ile zaplace za paliwo jezeli pojade 90 km??

Polecane posty

Gość yjnopo

Mam prace za 1200 zlotych. Ale daleko jest ode mnie. 45 km w jedna strone. Jakie auto kupic zeby tanio wyszlo, dodam ze chcialabym diesela. Ile mnie wyniesie paliwo?

Gość yjnopo
14 złotych za 90 km???

Gość rekinozer
a co się dziwisz?

Gość jakajaka
a czemu chcesz na diesel? przeciez jak chcesz zeby było najtaniej to nie lepiej kupic w gazie?

Gość yjnopo
Nie chce na gaz bo mam na gaz obecnie i strasznie jestem niezadowolona.

Matiz na gaz ci się na pewno zwróci :classic_cool:

Mam pomysł:classic_cool:.Specjalna baterię na lit warto zrobić:classic_cool:.Kosztować może sporo ale koszt eksploatacji o wiele niższy:classic_cool:.KOsztować może to około 2000 ale generalnie sie opłaca:classic_cool:.A czytałem też o samochodach na powietrze:classic_cool:.Podobno 100 km można bez problemu przejechać a jest taniej:classic_cool:.

Gość jakajaka
a czemu jestes niezadowolona? ja mam na gaz i nie narzekam

Gość Yjnopo
Teraz mam lanosa. Nie wiem ile to pali ale jest to lanos pieciodrzwiowy hatchback. Czy ktos sie orientuje ile zaplace jezdzac nim na gaz?

Gość Yjnopo
Jestem iezadowolona, bo sa momenty ze gasnie mi auto, zreszta co chwile cos z tym gazem sie dzieje i caly czas dokladam do interesu. Do dupy ta instalacja gazowa.

Bo na gaz to dobra jest maszynka :D

Gość jakajaka
ale zapamietaj ze GAZ GAZOWI nierówny!!! popytaj sie znajomych co nie narzekają na gaz i gdzie tankują bo naprawde trzeba sprawdzic gdzie sie da i dopiero tam tankowac co z tego ze o te pare groszy jest taniej jak mozesz właśnie jakies gówno zatankowac zmieszne z woda czy czyms nalezy sprawdzic i dopiero narzekac ja np wolę te 10 czy iles gr drozej kupic za litr niz miec własnie takie problemy z gasnięciem

Gość jakajaka
ja mam silnik 1,6 i moj samochod spala 7l/100km

Gość Lelojka
Wg mnie najlepsze auto jest na beznzyne. DDrogie ale przynajmniej nic sie nie dzieje. Tez mialam na gaz ale zmienilam auto na nowe na benzyne bo tamto mi sie samo zaczelo palic bo z instalacja sie cos dzialo!!!

Gość Yjnopo
Słuchajcie a ile zaplace przy jezdzie Lanosem jezeli jest to 50 km w dwie strony i auto na gaz? Prosze o konkretna odpowiedz.

Gość ten sam co kiedyś
Ja mam tico na gaz i wogole nie narzekam wiec gaz do auta moze sie dobrze sprawowac wazna jest instalacja oraz jakosc tankowanego paliwa.

Yjnopo ... jezdzisz tym lanosem i nawet nie wiesz sama ile pali a od nas oczekujesz konkretnej odpowiedzi?!

Gość Yjnopo
No nie wiem bo ro nie moje auto tylko rodzicow :P

to nie mozesz sie zapytac tego kto jezdzi ile pali? poza tym przy kazdym kierowcy auto bedzie palic inaczej, zalezy kto jak ciezka noge ma...

Chyba najtaniej to ci wyjdzie kominikacja miejsko - podmiejska :O Ten Tico na gaz mnie zabił ....

Gość ten sam co kiedyś
stic zaskocze Cie zaloze sie ze mniej zaplace jezdzac do mojej pracy moim tikiem na gaz niz Ty bys mial do Niej jezdzic autobusem .Nawet doliczajac OC i przeglad w skali rocznej wyjdzie mi taniej niz Warszawska Karta Miejska za 80złotych miesiecznie:)