Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Masturbacja mojego chlokapa..

Polecane posty

co sadzicie o masturbacji swoich chlopakow przy filmikach z redtube? ostatnio moj chlopak sie do tego przyznal.. nie wiem co o tym sadzic.. Nie czuje sie z tym dobrze ze gapi sie na inne baby

a skąd wiesz że ogląda gołe baby ??

to chyba oczywiste jak przyznal sie ze ogladal takie strony.. choc powiedizal ze to bylo tylko raz bo tego nie potrzebuje..

Gość karinnna
zgadzam sie z toba tu ciezko dostac odpowiedz na temat.ja jestem ze swoim 4 lata sam mi sie przyznal ze to robi w domu pracy i sam by chcial tylko kiedy sie kochamy. skonczylo sie u lekarza, dopiero 3 wydal sie ok,zaproponowal ze oprocz farmakologii ktroa jak twierdzi trzeba stosowac zaproponowal uzywanie nakladki na penisa , bo jak twierdzi to jest terapia z usa i dziala , moj nosi to juz 4 tygodnie i jest lepeiej jak masz paytania pytaj

Gość karinnna
patriszja odezwij sie

Gość RoXXX
widac, ze jestes jakas gowniara skoro nie rozumeisz, ze kazdy facet to robi. powinnas sie cieszyc, ze sie do etgo przyznaje przed Toba

\"W sumie to lepiej sprawdź czy swojego konia wali przy tych filmikach\"

Dorzucę od siebie - może ogląda seks ze zwierzętami :D

Gość vvikaa
"co sadzicie o masturbacji swoich chlopakow przy filmikach z redtube? " No nie wiem, ja bym wolała gdyby on sam się masturbował niż ja jego przy tych filmikach.

karinnna- chyba kpisz. Masturbacja to rzecz tak samo normalna co sranie.Raczej jej brak powinien nasunąć myśl,że coś jest nie tak.Skąd ten dziwaczny pogląd,że jeśli facet jest w związku to nie powinien się masturbować? Kobiety tylko stwarzają problemy :O

Ojej, mój też się przyznał że czasami sobie wali, zwłaszcza wtedy gdy np. przez parę dni się nie widzimy. Mi to nie przeszkadza, zresztą ja czasem też się masturbuję. Natomiast gdy mamy czas dla siebie to oczywiście uprawiamy seks i nikt o masturbacji nie myśli.