Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktowidzial

poznam przystojnego pana do niezobowiazujacych spotkan

Polecane posty

ja tez jestem z południowo -wschodniej Polski .Mam 30pare lat i jestem wolny jak ptak:-)

Gość ktowidzial
jestem dzis :) jak pisalam ja mam 25 lat, jestem niewysoka, drobna i szczupla kobieta, jesli ktos lubi kobiety w stylu liszowskiej to ja zdecydowanie nie dla niego :)

To jesteś moim ideałem :-),takiej właśnie od wieków poszukuje :-).No kurde ,jak my się umówimy ;-).Podaj namiary ślicznotko:-)

Gość kamato
Mam 26lat jestem z okolic wroclawia.Mam podobna sytuacje jak ty poznalem mezatke i na nic konkretnego nie moge liczyc,a bzykac sie chce :) To jak masz ochote na spotkanie?

Gość ktowidzial
Wroclaw to za daleko dla mnie, ja z lubelskiego jestem xy- a ty skad? ;)

Gość ktowidzial
tzn dokladniej niz pold wsch Pl ja zmykam, bede albo jutro albo pozno w nocy, bo prace koncze po polnocy :)

ja od Tarnobrzegu :-),to myśle ,że z tą odległością nie mamy tak źle :-).Musimy coś pomyśleć ,co z tym fantem zrobić.Masz jakieś propozycje?:-)jestem otwarty i gotowy na wszystko:-)

Gość ktowidzial
no Tarnobrzeg to jeszcze nie taka znowu tragedia, moglo byc gorzej , dodam tylko dla jasnosci ze mam 162 cm wzrostu i 48 kg wagi, wlosy do ramion brazowe, oczy niebieskie (oby nikt ze znjaomych mnie po tym opisie nie rozpoznal :P ) a jak Ty wygladasz? :)

witaj:-).Jestem raczej wysokim facetem 180cm ,średniej budowy ,blondyn,oczy niebieskie .Mam nadzieje,że i mnie nikt nie rozpoznał;-).Ale by się narobiło .Co by to było ,gdyby się wydało ,że na ero szukam :-)

Gość ktowidzial
hm, a dlaczego jestes sam i nie szukasz zwiazku? bo ja jak pisalam nie chce aktualnie zwiazku, mysle ze zanim bede gotowa troche czasu minie,

Gość on____35
195cm wzrosru, wysportowany, zadbany, reszta również godna polecenia :)

Gość ktowidzial
on___35, skad ;) ? tylko nie zonaty, zonatym dziekuje ;)

Gość tomken
21lat 178cm 68kg wagi z wa-wy

no bo ja jeszcze czuje się młodo i też boje się związku ;-).Lepiej dmuchać na zimne ,aniżeli się \"pośliznąć\".;-)mamy troche taki zwariowany ciężki czas

Gość ktowidzial
ja sie nie boje, nie o to chodzi, ale niewazne napisz jeszcze co najbardziej lubisz w lozku ;) w koncu w takim ukladzie to jest najwazniejsze ;)

co w łóżku lubie?:-).Faktycznie, to wszystko.Począwszy od delikatnych i namiętnych pieszczot ,do ,a nawet z ostrym sexem kończywszy.Odpowiada ci coś takiego?:-)

Gość Dziadek Ignac
A moge być ja ? Mam co prawda 70 ale posuwam z zapałem

hehe:-),no dziadziusiowi też należy się .Może jakaś chętna babka by się znalazła :-)

Gość ktowidzial
:D sadze ze jakas chetna sie znajdzie, aczkolwiek nie ja :D jestem xy- strasznie ogolnie piszesz ale uznajmy ze ok, roznorodnosc najwazniejsza ;)

Nic;-)będe znikał.Wszystkiego dobrego w nadchodzącym tygodniu,łapka paa

Gość ktowidzial
najpierw mnie zachęcasz a teraz dajesz nogę xy, w takim razie chrzanię cię i sam sie pieść, ja przynajmniej mam zdjęcie mojego żonatego i włożę sobie jego fotę...z ramką

Gość ktowidzial
no i pierwszy podszywacz, jestem zaskoczona ze tak pozno :P no to 🖐️, zajrze tutaj albo jutro poznym wieczorem albo we wtorek dopiero,

Gość ktowidzial
no, jestem jeszcze chwile ale nie pomyl mnie z podszywem, :P

kurde ,naprawde nie dostałem twoich postów;-).Ale mnie potraktowałaś ,no ładnie;-)

Gość ktowidzial
toz to nie ja, tylko podszyw :)

tępić tych skurwieli;-).Myślałem ,że to ty mi tak dowaliłaś:-).Zostan chwilke

no dobra, teraz juz sie podszywac nie beda, hm.. moze bysmy sie wymienili mejlami? oczywiscie jakimis zalozonymi specjalnie bo jakby niechcacy moi znajomi zobaczyli tutaj moj mejl ....:P mozna by wygodniej porozmawiac

Gość ktowidzial.
nie widzisz, ze to głupi podszyw? lepiej czytaj ze zrozumieniem xy, bo mnie zaczynasz irytować, a teraz wychodzę, muszę zająć miejsce za kasą w Biedronce, nie wiem czy jutro zajrzę, bo często zostaję po godzinach, lubię te robotę, pomagam też babci szydełkować na fartuchach magazynierów