Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakolwiek

najbardziej przykre słowa usłyszane od kogoś...

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem...

"nawet jak z tobą byłam to Cię nie kochałam..." zapamiętam to na całą wieczność

Gość mężatka___
usłyszałam już 2 razy od mojego męża, jak mielismy jakis kryzys: \"żałuję...\" za kazdym razem po tych słowach nie cofał tego, tylko mówił ze w takich sytuacjach tak własnie myśli. To przykre i boli, ja tak nawet nie myślę,że żałuję że jest moim mężem. Takie coś zostaje w pamięci niestety i między nami juz nie jest tak jak kiedyś i nie wiem czy będzie:(

A mnie jest wstyd i nie powiem , co usłyszałam :(

Gość ehhhhhhhhhhhhh
awe, powiedz...

Gość kabluki
przy awanturze moj facet mi powiedzial ze mam twarz jak buldog..fakt przytylo mi sie i jestem bardziej pulchna na twarzy ale bolalo i to bardzo

ehhhhhhhhhhhh-nie powiem ;) kabluki -a to prostak :O

Gość kabluki
wiem, takich sytuacji bylo mnostwo, ja mam taki charakter ze pmietam najgorsze komentarze od swoim adresem nawet sprzed wielu lat...takie slowa bola bardzo...uslyszalam tez wiele razy wyzwiska, uslyszalam od niego ze jestem kurwa i szmata chociaz nigdy nia nie bylam..codzien zadaje sobie pytanie jak ja moge z nim wciaz byc...wiem ze koniec miedzy nami jest juz w drodze..

kabluki --też to znam i jestem głupia ,że tyle wytrzymałam .Ale nasz koniec też już bliski i jest mo lżej ;)

Gość kabluki
tez cie upokarza jakis idiota? ja jestem z nim za granica, mieszkamy razem...traktuje mnie okropnie..nei zwraca na mnie uwagi..wiem ze mnie nie zdradza ale caly czas siedzi ze swoimi debilnymi kumplami, ze mna nie chce nic robic, poza coagnieciem mnie ze soba do kolegow, nie ma zadnych hobby...nawet nie wiem kiedy bylismy w barze ostatnio jakims na piwku, jest tak beznadziejny a tyle wymaga i na dodatek wszystkie wydatki mamy na pol a on zarabie wiecej,

Gość kabluki
bardzo chcialabym go zostawic ale brakuj emi wsparcie. mama nic nie wie jak on sie zachowuje, a przyjaciolki sa w polsce tutaj mam kilka kolezanek ale one maja swoje zycie i facetow...wiem ze i takdlugo ego juz nie zniose i cos sie takiego wydarzy ze odejde

Już się nie daję ,ale taki związek to choroba .

Gość kabluki
ja tez bym sie chciala nie dac wiele razy probowalam ale co zrobie jak sie podasam a on ma to w dupie bo wie ze nie mam gdzie isc...i tak pod koniec dnia spimy w tym samym lozku..nie ma tak ze odwroce sie i wyjde bo i tak mieszkamy razem...chcialabym odejsc wynajac inne mieszkanie ale po pierwsze nie stac mnie a po drugie boje sie samotnosci bez kolezanek ani faceta..wiem ze nie ma tego zlego...ale moglabym tez po prostu wrocic do pl ale boje sie takich zmian, mam strasznie niska samoocene przez jego traktowanie, wydaje mi sie nie raz ze jestem wogole nieinteligentna..nie wierze w sebie

Nie daj sobie tego wmówić , bo potem nie dasz rady .Ja znam swoją wartość;) i dlatego On też się bardziej irytuje ,że nie można mnie zastraszyć :)

Gość Jak bylam w ciazy...
Zebys zdechla Ty i to dziecko, nawet na Wasz grob nie przyjde... Jestesmy 10 lat po rozwodzie....

Gość Magdalenkaaaa
chyba tych slow nic nie przebije wspolczuje i dobrze ze ju zpo rozwodzie a jak sobie ulozylas zycie?jak dziecko?wspieram sie z wami na wzajem.!

Gość eleonore
Nauczycielka wf-u w podstawowce powiedziale mi przy calej klasie (a w zasadzie grupie dzieczyn) ze mam cellulit.

Gość mkmkmkmkmk
"jesteś beznadziejna"

Gość mkmkmkmkmk
od własnego chłopaka

Gość o mojego eks
moze nie najbardziej przykre ale niezle: "wiesz, chcialem z toba byc bo wiedzialem ze twoi starzy chcieli ci kupic samochod"

Gość
"nie kocham cię" "przez ciebie umrę" "skończyłaś kiepską uczelnię więc nie masz lepszej pracy" "jesteś zerem"

Gość ja się z Tobą napiję..
Po stracie dziecka, kiedy mąż wszedł do łazienki, a ja siedziałam z paczką tabletek usypiających : "Tylko weź tyle, żebym nie musiał się za Ciebie przed znajomymi wstydzić"... Jestem pięć lat po rozwodzie.

Gość Magdalenkaaaaa
bylo bardzo ciezko :( Szczegolnie, ze to nie jedyny taki tekst, bylo ich tak strasznie duzo... Jestem mezatka po raz drugi, mieszkam w Stanach, mam 4 dzieci, kochanego meza. Corka uznaje mojego 2 meza jako swojego tate. Z eksem nie mam kontaktow. Mam nadzieje, ze juz go nigdy w zyciu nie zobacze. Wciaz snia mi sie koszmary :(

Gość najgorsze uslyszalam od babci
cale dziecinstwo powtarzala mi, ze jestem zerem, ze nic nie osiagne, ze jestem czarna owca w rodzinie...gdy zaczelam sie spotykac z chlopakami to wciaz slyszalam, ze jestem dziwka itd. mieszkalam z nia i z mama. gdy mowilam mamie co sie dzieje, babcia potrafila mnie najpierw oczernic, ze klamie a gdy mama byla w pracy zlac pasem. takie traktowanie dziecka ma na niego wplyw na cale zycie, zwlaszcza jesli spedza z taka babcia duzo czasu. teraz mam mega zanizone poczucie wartosci :(

wiele takich słów usłuszałam -od matki ,od męża,od rodzinki.przestałam ufac ludziom ,dziś nie mówię wiele ,wystarczy dzieńdobry ,dowidzenia,nie zwierzam się .o sobie wiem tylko ja,nikt inny-mniej boli

"nie będę z tobą rozmawiał ,bo właśnie poznałem prawdziwą kobietę" tak do nie powiedział mąż po tym jak poznał jakąś inną na internecie,pół roku po tym jak urodziło nam się dziecko,gdyby nie mała już byśmy razem nie byli,ale jesteśmy a on się nie zmienił

do mnie, jak miałam z 14 lat mama w czasie awantury powiedziała \"powinnam była się wyskrobać, gdy byłam z tobą w ciąży\" chyba to najbardziej bolało, ale nie myślę o tym.

Aster to prawda smutny ten topik ale przynajmniej tutaj mogę powiedziec i nie zostac oblana słowami krytyki.Najbardziej kochane osoby mnie zawiodły i w dodatku musze życ z tymi osobami i udawac że się nic nie stało,przeciez nalezało mi się usłyszec:jaka ty jestes brzydka, radz sobie sama, widziały gały co brały,więc co mnie to obchodzi, ty głupcu-od własnego ojca, to są moje pieniadze a nie nasze -od męza?(nie mamy rozdzielczości majątkowej) itd... ach ,samo życie

\"nie będę z tobą rozmawiał ,bo właśnie poznałem prawdziwą kobietę\\\" tak do nie powiedział mąż po tym jak poznał jakąś inną na internecie,pół roku po tym jak urodziło nam się dziecko,gdyby nie mała już byśmy razem nie byli,ale jesteśmy a on się nie zmienił

MIESZKAM Z OBCĄ OSOBĄ ,A TĄ OBCĄ OSOBĄ JEST MĄŻ.Przez wzgląd na dziecko i chyba ja sam tego też bardzo potrzebuję -przytulam się do męża ale niestety nic nie mówię .Dziecku wolę opowiedziec jak mina mi dzień,co załatwiłam dzisiaj,jak się czuję itd... Do matki jezdżę bo muszę a wcale nie chcę. Posród tylu ludzi jestem sama.