Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoria teorią ale...

Co sądzicie o takiej sytuacji

Polecane posty

Gość teoria teorią ale...

kobieta ssie mając rankę w buzi, plemnik wdziera się w rankę i krwioobiegiem przepływa do macicy, tam się zagnieżdża w jaju

taaaa...chyba u cyborga....ale ten krwiobiegu tudziez innych sokow nie posiada wiec to ...utopia..

Gość babeczka migdałowa
dobre przypomniały mi się czasy czytania popcornu i listy do Kasi czy przez pocałunek zachodzi się w ciążę ech łezka się w oku kręci

Gość marjiolka
Droga redakcjo Pisze do was z takim problemem wczoraj kupilam sobie tampony dzisiaj rano dostalalm okresu wiec jednego sobie wlozylam i poszlam na zakupy do tego samego sklepu wchodzac zobaczylam superrrrr przystojniaka :) z duzym namiotem :) ktory wchodzil do wc po kilkunasu minutach zobaczylam to boskie ciacho ale juz bez namiociuku wiec pomyslalam ze musial sobie ulzyc :) ale .... moje ciacho stalo przy tamponach i je wykladalo na polke czy jest mozliwe ze jego plemniki przedostaja sie na tampony a potem do kobiety ?? bo boje sie ze jestem w ciazy :( jutro impreza u kamila i mialam nadzieje na dymanko ale przeciez jak przytyje to nikt mnie nie dotknie ;(pomozcie ...... Goraca 14tka ;(