Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonatroche

malo miejsca na dysku- taki komunikat mi sie ciagle pojawia

Polecane posty

Gość wkurzonatroche

mam dysk twardy podzielony na 3 czesci c, d i e i na c mam caly system. ktos mi tak dziwnie to podzielil ze czesc c ma tylko 6,82 GB a D i E po 33,8 kazdy. czy moge system przeniesc na D ? jestem totalnym lakiem w tych sprawach ale dziala mi na nerwy ten komuniakt nie mam juz czego usuwac z dysku c zeby bylyo wiecej miejsca

Gość 5jntygtrbt
DOKUP NOWY DYSK TWARDY SAMSUNG 500GB w SKLEPIE KOMPUTRONIK W LUBLINIE U SPRZEDAWCY EUSTACHEGO EUSTACHOWICZA(czyli mnie)

Gość wkurzonatroche
ale ja na czesci d i e mam ful wolnego miejsca. tylko ta czesc c jest taka mala jesli chodzi o pojemnosc

Gość wkurzonatroche
wszystko zapisuje na d i e. wlasciciwe nie wiem co jescze moglabym z tego c przerzucic na d lub e. nie wiem gdzie jest ta kopia zapasowa i jak to usunac. boje sie ze usune cos za duzo i bede mial problem ze bez informatyka sie nie obejdzie

Gość URSUS C330
I tak sie nie obejdzie, bo twoj windows prosi sie o siarczystego formata.

Gość wkurzonatroche
pomozcie mi jak zrobic tego formata? jak usunac te kopie zapasowa? to cyba ona zajmuje tyle miejsca bo nic nie zapisalam ostatnio na c a miejsca zrobilo sie tak malo

Gość wkurzonatroche
oczyszczanie robilam ale chyba takie zwykle nie robilam wiecej opcji. zaraz tam ajrze

Gość wkurzonatroche
dzieki juz mam ponad 1,2 GB wolnego a wczesniej bylo tylko 187 MB . nie wiedzialam ze to sie tak oczyszcza. nigdy nie klikalam na zakladke wiecej opcji