Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edziowa22

ślubu jescze nie było.plotki juz sa

Polecane posty

Gość edziowa22

mowilam ze nie chce wesela ze chce prosty skromny slub i mala imprezka dla najblizszych. ale uleglam mamie bo zaczela mowic ze musi mi wesele zrobic bo jej jedyna corka itp. i sie zaczelo juz plotki rodzinki: -ciotka powiedziala ze wesele bedzie do 2 tylko bo poprawiny!!!! -inna ciotka ze moj chlopak jest po rozwodzie!!!! co jest nie prawda!!!!pomylilo jej sie z facetem mojej kuzynki -w koncu ktos innym ze po slubie mieszkamy z rodzicami ,znow bzdura bo robimy remont swojego mieszkania w innym miescie!!!!! szlag!!!!!!!!! mam nerwa na te durne plotkary!!!!!!

Gość nie sypiam z komiczne
podobno najlepsza na chorobe jest homeopatia rozpusc plote ze wygraliscie b.duzo w Totka podczas ostatniej kumulacji ale na razie nic nie wydaliscie zobaczysz jak wszyscy zaczna sie lasic do ciebie...

Gość Rubeena
Jak dla mnie, to nie są plotki tylko dwie dezinformacje i jedna pomyłka. Może ktoś powiedział cioci nr1 że będzie na weselu tylko do 2:00 żeby mieć siłę na poprawiny, a ona zrozumiała, że przyjęcie będzie do tej godziny. Nie zdarzyło Ci się nigdy takie "złe zrozumienie'? Ciotce nr 2 jak sama mówisz, POMYLIŁ sięTwój facet z facetem kuzynki. Nie widać tu plotkitylko pomyłkę. Nie zdarzyło Ci się nigdy nic takiego?

Gość Rubeena
Nie sypiam z komiczne - genialna rada:-/ Taka plotka na pewno bardzo zainteresuje lokalną żulerię i drobnych lub nawet mniej drobnych bandziorów.

Gość slub i wesele też
i tak nie jest źle:):):) u mnie zanimi zdecydowalismy na wesele to juz podobno nam z 5 terminow nam przepadlo bo caly czas sie wahamy:D (nie mielismy kasy), w ciazy to juz chyba z 8razy byla, a kiedy wyjechalaismy za granice na rok ro bylo ze chce wyjechac i urodzic w innym panstwie bo: - rodzice sie mnie wstydza:D:D:D bluuuuuuuuuuuuuuuuuuachachacha - mojego narzyczonego scigaja wiec sie tzreba ukrywac:D:D:D - tzreba zarabiac bo mamy takie długi ze w zyciu sie nie pozbieramy!:D - a kiedy zamieszkalismy razem całe pół roku to juz wogole kapica była, ale musielismy sie wpyrowadzic na pewenin czas z mojego rodzinnego miasta ze wzgledu na chorobe mojego Narzyczonego, a ze oboje wlasnie w tym miescie studiowaluismy i pracowalismy wiec bylo nam to nawet na reke, poznie skonczylismy juz mgr wiec wrociclismy do naszych domo to wpoeidzieli, ze najpierw moj facet odziedziczyl dom ( D O M w W-wie:D ) i bardzo duzo spadek po ciotce z Wiednia ( nikt z jego rodziny NIGDY nigdzie nie wyjezdzal dluzej niz na 3 tyg:D ) to potem nam TEN DOM zabrali bo wlasnie moj K. wszytko przegrał bo jest uzalezniony od hazardu... i moglabym tak dlugo.. uroki mieszkania w malej WSI! ... zajebista rodzinka i pojebani sasiedzi = piekny MIX!:)

Gość to teraz ja teraz ja
Też kilka razy byłam w ciąży, ciężko zliczyć, raz jak mi się przytyło i było wesele kuzynki (i to oczywiście pewnie dziecko innego faceta bo mój ze mną na wesele nie przyszedł – akurat dostaliśmy późno zaproszenie a on miał już grafik w pracy ustalony), drugi raz po zaręczynach, trzeci raz jak planowaliśmy ślub, czwarty raz jak do ślubu doszło i pewnie jeszcze miałam parę dzieci o których nie wiem. Jedna z moich ciotek jak daliśmy zaproszenie tylko dla niej bo robiliśmy małe wesele, to podzwoniła do wujków i ciotek z drugiego końca Polski z którymi mam znikomy kontakt, że wesele w rodzinie i żeby urlopy brali i przyjeżdżali. Myślałam że trzeba będzie odkręcać ale na szczęście nikt jej nie wziął na poważne. Moi rodzice zostali dziadkami 3 miesiące po ślubie. Później byłam bezpłodna bo w rok po ślubie a ja nie mam jeszcze dzieci, mąż nie przyjeżdża ze mną w odwiedziny do rodziców więc pewnie razem nie siedzimy i niedługo będzie rozwód (on pracuje w weekendy) Przez ostatnie pół roku prawie wróciłam do figury z przed lat, więc na pewno mam anoreksję albo bulimię :D

Gość to teraz ja teraz ja
acha i jeszcze jesteśmy skłóceni z moimi rodzicami, bo oni maja piętrowe mieszkanie a my musimy wynajmować, a nie przyszło nikomu do głowy że byśmy musieli do roboty dojeżdżać około 100 km i że chcemy sami mieszkać, to akurat doszło do mnie przez moja koleżankę i sąsiadkę, bo sie kiedyś zapytała czy już nam sie z rodzicami lepiej dogaduje

Gość gsrgt
Ludzie gadają i zawsze będą gadać... nic się na to nie poradzi :)