Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka1111

Bółe brzucha????

Polecane posty

Gość blondynka1111

witam.. dziewczyny mam taki maly problemik o toz ostanio miesiaczke mialam 22 kwietnia oczywiscie tydzien przed okresem wspolzyłam z chłopakiem i po okresie tydzien takze i teraz nie dawno rowniez odrazu powiem ze my sie nie zabezpieczamy a okres mam nieregolarny bo jest tak co 28-32 dni ale tak z tydzien poltora tygodnia po okresie zaczol mnie bolec brzuch tak z 3-4 dni do tego mialam swedzenie w piersiach i złe samopoczucie czasami mam tak jak by mnie mdliło czy cos takiego nawet jak jechałam tydzien temu samochodem wieczorkiem przy sredniej predkosci to tak mnie brzuch bolał i kiepsko sie czułam nawet nie wiedziałąm czym to było spowodowane i mometami am tak ze bola mnie jajniki czy to macica ciezko mi okreslic..:( teraz jestem tydzien przed okresem ztego co wyliczyłam mnie wiecej i mambole w macicy czy jajnikach i nie wiem co o tym myslec dziewczyny prosze doradzcie mi cos... z gory dziekuje..

Gość lauraaa
ja też już czekam na okres prawdę mówiąc mam nieregulary ale nie wspólżyłam z chłopakiem też mnie boli brzuch ale nic nie ma;/

Gość dakota-dakota
Skoro się nie zabezpieczacie, to nad czym się zastanawiasz? Jeśli nie będzie okresu, zrób test. Złe samopoczucie może mieć wiele możliwych przyczyn, ale w Twoim wypadku ciąża jest prawdopodobna, tym bardziej że masz nieregularne cykle...

Gość arabiccca
test.a jak masz wątpliwości to lekarz i usg dopochwowe.wtedy wszystko się wyjaśni.

Gość dla chcącego nic trudnego
co za głupota!! Teraz sie martwisz, ale jak sie seksiłas bez zabezpieczenia to sie nie martwiłaś?? To teraz masz duży problem... :o Następnym razem rusz głową a nie dupą :o

Gość BLONDYNKA1111
Dziekuje za pomoc, na pewno zrobie ten test na wszelki wypadek i pozostaje mi przeczekac te pare dni na okres... jeszcze raz dziekuje.. A o zlosliwe kometarze tego typu nie prosilam takze nastepnym razem takie teksty prosze zachowaj dla siebie dobrze!!!!!!!