Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladofa

Niech pokocha mnie tak jak ja jego

Polecane posty

Mam taki problem...w sumie to jestem 15latką, z chłopakiem wiedzę sie co tydzień, a czasem i mniej, ponieważ mieszkamy od siebie parę kilometrów,nie dużo. Strasznie mi go brakuje. Nie mam pojęcia jak mam go do siebie przyciągnąć by pisał do mnie częściej i częściej przyjeżdżał. Oczywiście jak przyjeżdża jest baaardzo miło. Tylko sama już nie wiem co mam o tym myśleć Kiedyś było inaczej. Kupił nawet sobie numer do sieci, takiej samej jak mam ja. Teraz nawet nie pisze... strasznie się boje ze ten związek może się zakończyć : (((( a tego na prawdę bym nie chciała !! Proszę o pomoc, co mam zrobić by przyciągnąć go do siebie!? : ((

Gość Wóyek dobra rada
Jak chcesz go przyciągnąć, to najlepszym sposobem będzie magnes!

daj mu powód do zazdrości, to zawsze działa

Gość wituś-sprytuś
odrabiać lekcje a nie pierdoły i seksik w głowie

każdy ma czas na pierdoły,szczególnie w weekendzie. Życie nie obraca się tylko wokół szkoły

Gość wituś-sprytuś
a potem kijowe wyniki egzaminów jak kombinuje kiedy się przekopcić

Gość lolek czka
ajaja niech bedzie zadzrosny!

Gość jeeeestem pewna
Ja mam 18 lat, ucze sie w swoim mieście moj chlopak studiuje w innym, miałam kiedyś takie same problemy jak Ty, ale moja miłośc do niego jest teraz bezwarunkowa, pierdole to czy napisze czy nie, przyjezdza co tydzien, zapewnia ze kocha baardzo i wogole chce zeby to jemu bylo dobrze nie bd od niego wymagac ale my sie znamy prawie 2 lata a nie wiem jak z wami jest. :) pzdr

my znamy się rok, no może więcej niż rok, dokładnie jest tak samo jak u Ciebie. Ale sama nie wiem co mam myśleć.. tak mi go brakuje..

Gość jeeeestem pewna
i mojego tez, ale z nim szczerze rozmawiam mowie ze nie chce byc okłamywana itd, żeby mi o wszysktkim mowił (choc i tak nie ufam mu na 100% nie mam ku temu powodow ale wie, ze kazdy ma prawo do bledow ) On ma tyle nauki czasem nawet sie nie odezwie przez caly dzien ale i tak Go koooooocham baaaaaaaaaaaaaaaardzo ! Uwielbiam !

mój nie odzywa się przez tydzień.... A ja wysyłałam jeszcze w tym czasie mu smsy, i nic... ahh : (