Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeyoHey

NIEMIECKY

Polecane posty

Gość HeyoHey

Czy ktoś może mi po przetłumaczyć na niemiecki ;) Moje obowiązki . Codziennie muszę wynosić śmieci. Raz w tygodniu sprzątam swój pokój. W sobotę muszę odkurzać całe mieszkanie. Nie są to męczące zadania. W szkole powinnam dostawać dobre oceny. Jest to całkiem w porządku. Wielkanoc. Przed Wielkanocą poszczę. Staram się ograniczać zabawy. W wielki piątek pomagam piec ciasta i robić sałatki. W wielką sobotę maluję jaja,a później je święcę w kościele. W niedziele wielkanocną jem świąteczne śniadanie. Po śniadaniu idę do kościoła z rodziną . W poniedziałek wielkanocny oblewam się woda ze znajomymi ... i nie znajomymi :) .

Gość HeyoHey
nikt ?

Gość wituś-sprytuś
prawdziwy z ciebie katolik

Gość HeyoHey
to na lekcje ...

Gość HeyoHey
nie to nie spierdalać... ;/..nara

Gość nkjbh
pierwsze: Meine Verantwortung. Jeder Tag, den ich zu Müll. Einmal in der Woche, reinigt seine Zimmer. * Am Samstag habe ich auf die gesamte Wohnung Hoover. * Es gibt keine lästige Aufgabe. Die Schule sollte eine saubere Rechnung der Gesundheit. Das ist ganz in Ordnung.

Ja nie wiem jak mogłabym pomóc, ale spróbuj przetłumaczyć w tłumaczu niemieckim, poszukaj w gooogle. moze coś znajdziesz.Ja z neta zawsze biore prace na angla, a nie wiem jak to będzie z niemieckim. Bo szczerze mówiąc to sama jestem kiepska z niemca.

Gość nkjbh
Drugie Wielkanoc: Ostern. Vor Ostern schnell. Ich versuche, die Spaß machen. Am Karfreitag ich helfen backen Kuchen und Salate. Am Samstag, dem eine große Farbe Eier, und dann Kerze in der Kirche. Am Ostersonntag, Ostermontag frühstücken. Nach dem Frühstück gehe ich in die Kirche mit seiner Familie. Am Ostermontag Teig sind eingetaucht in das Wasser mit Freunden ... und nicht deine Freunde

Gość aaa psik
nkjbh- ale z ciebie poliglota:-))))tyle bykow nastrzelac,to wrecz niesamowite:-)))

Gość aaa psik
Heyo Hey-tylko od niego nic nie spisuj,bo wypisuje bzdury.lepiej wez ksiazke do reki i do roboty,a nie na latwizne idziesz!:-)