Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdsifhisdfhisdfyhoisdhyfuiosd

Dziś siuę dowiedziałam że choruję na Boreliozę a w wtorek operacja...

Polecane posty

Bedą mi usuwać zylaki... długo czekałam na termin operacji i nie chciałabym go zmieniać, dzis odebrałam wyniki z laboratorium , niestety wynik pozytywny, nie wiem czy isc w pon do lekarza czy moze przemilczec ...? boje się ze przesuną termin az do całkowitego wyleczenia ... Czy moze jednak lepiej uprzedzić mojego chirurga ?

Gość wituś-sprytuś
żylaki z dupy ?

Już nieważne, tata mnie zaraz tak przebolcuje swoim moździerzem, że żylaki same wyskoczą 🖐️

Gość Musisz uprzedzić
No co Ty kombinujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naprawde czekałam bardzo długo i jest to dla mnie bardzo wazna operacja... nie chciałabym by znowu przesuneli termin.... kurcze oddawałam tez krew regularnie... czy ta choroba mozna się w taki sposob zarazic? :(

Gość wituś-sprytuś
nie będzie anala

Gość gdzieś cię kleszcz ujebał

czy jets tu wogole ktos normalny ?

Gość gdzieś cię kleszcz ujebał
nie ma :P

Gość Musisz uprzedzić
http://www.borelioza.org/ Poczytaj :) Idę stąd bo wkuuurwia mnie gimnazjum - nie mogę tego czytaćp

Gość wituś-sprytuś
sram na ten rząd i wypierdalam stąd

Gość mironnnnnnn
hej! autorko skąd wiesz,że masz borelioze?powiedz mi na jakiej podstawie stwierdzili u ciebie tą chorobę???

moja mama chorowała na borelioze. Objawów to bóle mięśni, stawów i to, zę w ,miejscu ugryzienia wystąpiłą czrwona plama, która zmieniała swoją wielkość. Na początku wyglądało to na nic grożnego ale z biegiem czasu powiekszało się, było coraz bardziej czerwone. Jak poszła do lekarza wysłali na badania i się okazało, że borelioz. Leczenie w zasadzie samymi antybiotykami. Tyle że długotrwałe. Tak naprawdę nie da się określić ile trwa leczenia, zależy od podawanych leków, organizmu itd. u mojej mamy ponad 4 miesiące. Normalnie tragedia :(

Gość autorka topicuuu
Miałam czerwony rumien ktory zbagatelizowałam bo nie miałam z powodu nauki i pracy czasu by pojsc do specjalisty, byłam jedynie u lekarza medyny pracy na okresowych badaniach gdzie pokazałam mu tą ogromna plamę na mojej nodze po tym stwierdził ze to pewnie uczulenie i mam brac wapń :O było to moze w wrzesniu zeszłego roku... kilka dni temu szukałam informacji na internecie o czyms do szkoły i PRZYPADKOWO trafiłam na zdjęcie identycznego rumienia... gdy zobaczyłam o czym te zaczerwienie swiadczy.... poszłam do lekarza do przychodni , wydrukowalam sobie zdjęcie z internetu i pokazałam mu tłumaczac ze miałam taką sama plame w zeszłym roku, popatrzył na mnie jak na hipochondryczkę i z łaską dał mi skierowanie na badania. na drugi dzien poszłam krew oddac i dzis dostałam wyniki.... IgG 276- gdzie przy 22 jest wynik pozytywny... IgM rownież przekroczony zadnych u siebie jedynie mogłabym podpiąć, wieczne zmeczenie i sennosc ale tłumacze to sobie pracą i szkołą...

Gość mironnnnn
no to naprawdę masz problem i to poważny.Z tą chorobą nie ma żartów? przepraszam,że pytam ,to jest operacja żylaków gzie je masz???

Gość gxcfgdfdfhfh
na podudziu, jedna noga... operacja w wtorek :O

Gość gxcfgdfdfhfh
podnosze