Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantka nottingham

BUNT KOBIET

Polecane posty

hej hej po dyskusji na pewnym topiku na którym to jeden palant swierdził, że nie chce już dziewczyny którą poznał na sieci bo okazało się że ona ma nadwagę postanowiłam Wam coś zaproponować mianowicie to przez takich kretynów katujemy się dietami, podrzynamy nogi golarkami, wydajemy fortuny na kosmetyki, łamiemy nogi na szpilkach i po co nam to wszystko?!?!?! proponuję od dziś zarastać włosami równomiernie, czas wolny spędzać przed kompem z czipsami serowo cebulowymi, chodzić od rana do wieczora w adidasach itp itd

Gość ciekawa lllllll
:)

ej no bez przesadyzmu:)dobzre bys sie czuła taka zaniedbana?jak wygladasz, tak sie czujesz....ale gosciu do odpalu z takim podejsciem...

tylko tak się zastanawiam co na to powie mój ukochany hehehehheheh

strajkujemy:P oj jutra chodze caly dzien w szlafroku,rozczochrana i ze sladami wczorajszego makijazu:P

Gość a piece of truth
racje masz.. koles to totalny kretyn. ale bywaja gorsi.. ja jestem jedna z tych,co ma niska samoocene.. bo naczytam sie na forach(ale lubie to) jak to facet krytykuje wg mnie normalny nos jako ''kartoflany,wielki,niezgrabny''.. pozniej po kolei jada w dol i do kazdej czesci ciala sie przyczepia.. .. ..

ha bo jutro jest sobota~! prawie każda w sobotę tak wygląda więc się nie liczy ;)

Gość a piece of truth
oczywiscie z chodzeniem nieogolonym to przesada,nie gole sie dla faceta,tlyko dla siebie. dluugo dluugo jestem singlem i wszystko robie dla siebie. a chipsy to teraz wlasnie wpierdzielam :D :)

no jak ktoś się w takim " stanie " dobrze czuje, to czemu nie :P w każdym razie ja się w to nie wpisuję, a dbam o siebie tylko i wylącznie dla siebie :) !!!!

przeloze na niedziele bo jutro musze isc do pracy:0 a z takim wygladem to moge ludzi przestraszyc:P

no co Ty... liczysz się z opinią tych zakompleksionych samotnych popaprańców?? myślisz że dlaczego oni spędzają tyle czasu na forum wyzywając sie na Bogu ducha winnych ludziach? bo mają suoper ciekawe życie usłane pięknymi kobietami? nieeeeeee nie licz się z opinią ludzi, których życiem jest forum

ehhh ja sie raczej nie przelamie.sluchajcie ostatnio gdy wrocilam pozacinana do pokoju maz mi powiedzial daj sobie juz spokoj z tym goleniem nog i bikini, nie przeszkadzaloby mi wcale futerko---wole zebys miala dwie nogi:)ale mi jakos dziko, lubie zadbac o siebie, uczesac sie...malowac sie niekoniecznie, to mi akurat w ogole nie potrzebne...ale ladnie pachniec, miec sliczna, gladka skore, ladne ubranie...lepiej sie wtedy czuje, serio.

a tak serio to prawdą jest, że kobiety stroją sie dla innych kobiet po części. nie mam na myśki lesbijek ale to że kobiety zawsze ze sobą konkurują

Gość a piece of truth
no to prawda

trzeba znaleźć złoty środek- nie dać się zwariować. ja np jak mi się nie chce to nie golę nóg tydzień i mam to gdzieś. potrafię weekend bez makijażu chodzić, a co mi tam ale za to, kiedy już się raz na jakiś czas porządnie odstrzelę wtedy mój facet zachowuje się jakby mnie widział po raz pierwszy, wiecie co mam na myśli gdybym co dzień chodziła wystrojona to nie robiłoby na niego wrażenia

emigrantka to ja bez makijazu chodze 31 lat:P ale nogi musze golic systematycznie:)

Gość czarny kotekPP
Freydis --> ja ostatnio przy goleniu 4cm kawałeczek skóry zgoliłam nad kostką, krwawica mi leciała chyba przez godzine moj oszołom az sie za glowe złapał jak mnie zobaczył... :D rana sie goi a ja musze zaczac znów uzywac depilatora:/ a co do buntu to byloby niezle:P szczególnie z tymi chipsami serowo cebulowymi:D

Gość zlote mysli
cos w tym jest, ze kobiety dbaja o siebie dla innych kobiet.. zeby od nich nie odstawac

hehehe ale wam fajnie ze mozecie pochrupac, mnie od tego odrzucilo....w ogole ostatnio od jedzenia...nie wiem co to moze byc..na nic nie mam ochoty...potrafie nie jesc caly dzien i jechac na Tigerze....chore...

ooo też bym chciała żeby mnie tak odrzuciło od jedzenia...

Gość URSUS C330
Kobiety nie maluja sie dla faceta tylko dlatego bo robi tak zoska, jadzia i genowefa, heheheheh , wiec nie wyskakuj ze strajkiem bo az zal dupe sciskla :D a nie maluj sie !!!!!! na zdrowie wyjdzie buahhaha

Gość URSUS C330
Aaa i wyzuc wszystkie stringi i zaopatrz sie w barchany, inaczej lipa z buntu, buahhahahah