Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladofa

maska na twarzy + pryszcze i blizny koszmar !

Polecane posty

Gość biniekx
a terapie laserem próbowałeś? jest takie magiczne urządzenie Fraxel, widziałam w Centrum Laseroterapii na ul. Pereca w Warszawie. Usuwa blizny, zmiany skórne, przebarwienia, koryguje zmarszczki. Na zmiany po trądzikowe też się nadaje

Brzmi nieźle! A czy głębokie ślady po trądziku też można tym robić?

Gość babilon
loreal true match uzywam od czterech lat jest zajebisty mnie swieca sie policzki broda i czolo jak sie nie pomaluje wiec chyba mam cere mieszana latem najlepsze co wyprobowalam to krem matujacy visi

Gość babilon
a i jeszcze daje na ten podklad jakis matujacy puder w kamieniu czy w pylku,bo jak nie dam to podklad szybciej schodzi.

Gość babilon
mozna tez twrz spirytusem przecierac.Spirytus wysusza.Tylko tak przetrzec bez przesady oczywiscie.

Gość babilon
hehehe mialam na mysli vichy nie visi:P

Gość la toile
tradzik mialam do 33 lat, az wyleczylam raz na zawsze reacutanem kazdemu inny fluid pasuje, ale po kursie makijazu moge polecic: najpierw korektor- nalada sie pedzelkiem na wieksze przebarwienia i problemy a potem dopiero fluid- jesli drogi i chez oszczedzac to tez radze wycisnac kropelke na wierzch dloni i rozprowadzac miekim pedzelkiem po twarzy, potem puder sypki - najlepiej transparentny