Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowe_afro

fatalna milosc

Polecane posty

Gość fioletowe_afro

od ok miesiaca mam romans z 30letnim facetem. to jest kolega mojego taty. czesto do nas przyjezdzal wiec mialam z nim dobry kontakt ale pewnego razu na grilu wszytsko sie zmienilo. pocalowalismy sie(oczywiscie nikt tego nie widzial) mialam straszne wyrzuty sumienia bo on jest zonaty i ma 2 dzieci ale nie moglam przestac o nim myslec wiec spotkalismy sie raz potem 2 i 3... a teraz nie moge bez niego zyc i on deklaruje to samo. wiem ze musze go zostawic bo zdaje sobie sprawe ze ma rodzine a zreszta nigdy nie zostawil by zony dla 18letniej "dziewczynki". nie wiem co mam robic. bardzo go kocham wiec jak o nim zapomniec i zakonczyc ten"zwiazek"??? prosze o odpowiedzi i pomoc. i prosze darujcie sobie komentarze typu: szmata (choc wiem ze mi sie nalezy) bo i tak czuje ze godnosc w moim przypadku nie istnieje a tak poza tym ja nie jestem z nim dla frajdy tylko z milosci:(

Gość pappapapa
wlasnie, a jajednego znam fajnego duchowo, nie fizycznie,nie widzielismy sie 3lata ale wysylamy maile, widujemy sie na ulicy, ja mam "SNY" :P jedyny facet, ktory chce mnie przytulic,a ardzo mi tego brakuje, tylko boje sie , ze moze byc gorzej

A ja Ci powiem, że moja koleżanka ma podobną sytuacje, tylko że ma 15 lat. i jest z mężczyzną w wieku 26 ,który ma również żonę i dzieci. Oczywiście spotyka się z nim, ale nikomu o tym nie wiadomo. To bardzo skomplikowana sprawa, ale jeżeli jest to miłość, to trudno jest potem o tym kimś zapomnieć, z drugiej strony ktoś mógłby was nakryć, lub dowiedzieć się w jakiś sposób. Wtedy była by to niezręczna sytuacja. Ale jak tak bardzo cię kocha, i mógłby dla Ciebie rzucić swą żonę, zostawić wraz z dziećmi, czułabyś się dobrze ?

Na pewno stać Cię na kogoś lepszego, który będzie z Tobą do końca życia, bez żadnego ukrywania się... ; ) pozdrawiam

No to nie fajnie...To od Ciebie będzie zależeć jak to sie potoczy. Jak go dalej bedziesz zachecac do tego to w końcu powoli to sie wyda. Teraz masz najlepszy wiek, zostaw dziada i łaź z rówieśnikami na imprezy i sie umawiaj z facetami do 20 lat max!!!!!!!! A co Ci po takim 30 latku ?? Powiedzmy, że z nim bedziesz i co ?? Ty bedziesz miec z 28 lat, a on bedzie miał 40 ?? Ty wiesz jak to bedzie smiesznie wyglądać ?? Po co masz ustawionemu facetowi z rodziną mieszać w głowie ?? To napewno miłośc ?? A nie zauroczenie facetem który jest wiele starszy...Imponuje Ci tym, że np. jest dojrzalszy od rówieśników ?? To śmieszne, laska, wyszalej się teraz a o prawdziwym związku myśl w wieku 35 lat! Na każdym kroku zbywaj gościa, chce Cie pocałować to sie odsuń a nie ulegaj! Taka słaba jesteś ?? nie możesz facetowi powiedziec wprost "spadaj" To napewno nie jest miłośc. Jak sie z nim całujesz pomyśl o jego dzieciach, o im robisz głupim zachowaniem