Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronka22a

Czy na porodówce mialyście majtki .

Polecane posty

Gość Weronka22a

Witam mam intymne pytanie , czy podczas porodu jest się w majtach czy bez . Wiem że się w nich nie rodzi ,chichi,ale interesuje mnie te parę godzin jak się czeka na skórcze parte . Otóż moja siostra przeżyła lekki szok jak rodząc 7 lat temu przekonala się jak to jest leżeć godzinami z gołym tylkiem . Sala była małlo intymna kręcilo się mnóstwo ludzi , a ona na łożeczku w kusej koszulce , którą nota bene musiala jeszcze podwinąć na życzenie położnej . Nawet tak potrzebne i niewinne badanie jak ktg okazalo się dla niej upokarzjące- bo zawinięto jej koszulkę na biust ,wiadomo brzuszek musi być odkryty,ale jak się nie ma majtek.... . W dodatku położna krzyczała żeby nie ściskala nóg,a to zawsze tłumek obcych obok ,jakieś praktykantki itp .Czuła się nieswojo tak z c(..) na wierzchu . Czy wy tak też miałyście ??? . Po prostu niedobrze mi się robi jak pomyślę że i ja tak będę . Napiszcie coś !

Gość Weronka22a
boje sie że wszy z mojego futerka oblezą aparature i brzuch :-( jakbym miała majtki to bym je tam ścisnęła

Gość połozna
bez majtek jest sie na porodowce

Gość gfgf
wiesz co jak będziesz rodzić to będzie ci bez różnicy czy bedzie miała majtki czy nie czy ktoś ci będzie zaglądał tam czy nie ile osób będzie zaglądało, jak ja rodziłam nie przejmowałam się niczym miałam to gdzies bolało mnie i o tym myslałam i o tym żeby urodzić, potem najgorsze było to że musiałam chodzić bez gaci po prodzie i podpaske przytyrzymywać nogami

Gość ojojojjjj
etve v

Gość Weronka22a
a jak będę rodzić to mam podnieść nogi w górę czy na boki ? Ogoli mi ktoś krocze ?

Gość etve v
no??? pyzdddą urodzic wiec gacie sciagasz ciężarówy rzeczywiscie mają mniejszy iloraz inteligencji jak mają pasożyta w macicy :O:O:O

Gość ojojojjjj
do: gfgf czemu musialas trezymac podpaske miedzy nogami? nie moglas ubrac majtek?

Gość ojojojjjj
*trzymac

Gość gfgf
jest prowokacja bo nie kumam jak można być takim głupim, mnie ogolił mój mąż bo nie chiałam być pocięta przez pielęgniarki a gacie można założyć na głowę żeby było razniej

Gość gfgf
nie można było włożyć majtetek, nie pozwalali poprostu każdy tak zasuwał bez majtek w podpasce, żeby lepiej się goiło, tak więc jak szłam do kibelka to trzebabyło jakoś przytrzymać podpaskę żeby nie wyleciała

Gość zalosni jesescie
co poniektorzy z tymi hamskimi wypowiedziami.. zenada

Gość ojojojjjj
straszne... nie chce miec dzieci...

Gość ojojojjjj
etve v

Gość etve v
chamskimi??? REALNYMI!!

Gość do etve v
a ciebie tępa larwo jak widac nikt nie chce ze musisz sie wyżywac na kafe...niektórzy uprawiaja seks a ty idiotko musisz sie rozladowac wyzywajac dziewczyny...żałosne polecamy lekarza...od nóg...bo na głowe juz za poźno....

Gość suth
hej etve v a ty nie chcesz miec bachorow? pewnie sie boisz o gabaryty swojej rury rodnej. nie przejmuj sie, wystaw dupe swojemu chloptasiowi i bedzie ciaza analna, uwazaj tylko zeby zdiac majtki jak ci bedzie bakart dupskiem wychodzil. zal zal zal, skad tacy ludzie.

Gość zalosni jesescie
i pozniej sie dziwic , dlaczego jest taka nienawisc na swiecie i egoizm.. czlowiek czlowiekowi wilkiem tylko wojny swiatowej brakuje

Gość etve v
idzicie spac maszkarony o pizzzzdach jak studnie głębinowe 🖐️

Gość gfgf
a to czemu zeżygała co bo nie kumam nie golił mnie na porodówce, ba był zachwycony tym że mógł mnie ogolił w końcu nie raz widział moją szparkę, acha i mnie póki co nie zdradza a dziecko ma 5 lat także wiesz i nie musiał mnie oglądać roznegliżowanej na porodówce

Gość ojojojjjj
etve v zazdrosci i tyle. pewnie jest porazka zyciowa i tyle

Gość nie zgadzam sie ze stwierdzeni
-em ,ze kobiecie jest wszystko jedno bo rodzi :O ! Bzdura ! Dla mnie też było to bardzo krępujące ...jednak kiedy juz trafiłam na porodówke -nie było zadnych tłumów ... Sala nie duża i byłam osłonieta kołdra a do KTG odsłaniałam brzuch i to wszystko jakoś miało rece i nogi !Nie wyobrażam sobie korowodów praktykantów i innych nie potrzebnych osób !Powiedziałam o swoich obawach położnej i zwyczajnie po ludzku zrozumiała ... Ja nie wyraziłam zgody(mam takie prawo) na jakieś wizytu młodych praktykantów i lekarzy był tylko mój lekarz prowadzący -miał akurat dyzur . Dodam też,ze wszystko zalezy tez od szpitala w którym rodzisz ...ja rodziłam w maleńkim miasteczku-szpital przyjazny matce i dziecku .Przed porodem byłam tam aby zobaczyc jak to wyglada i rozmawiałam z połoznymi -bo tez mam takie prawo !

Gość mama Julci ...................
Moj mezus ogolim mnie przed porodem,byl ze mna podczas porodu i mial zamiar przeciac pepowine,ale okazalo sie ,ze bedzie cesarka.. Kochamy sie bardzo:)Nasza coreczka ma 3 latka.Miedzy nami jest super:) A osoby obrazajace innych pewnie sa zazdrosne i tyle:)

Gość suth
emma.. :) pozdrawiam wszystkie babeczki w majtach i bez, udanych porodow

Gość do etve v
"emma.. etve v to zagrzybiala cippa która puszczała się z psem i urodziła mutanty genetyczne---stąd ta frustracja i nienawiść" emma....jestes boska:P

Gość emma..
to sa poprostu REALIA i fakty z życia tej nieszczęsnej pisdy P.S pewnie sama leżała na "porodówce" koło psiej budy z pisdą na wierzchu stąd te złe doświadczenia

Gość suth
emma he he:) niewykluczone ze juz jej stara miala stycznosc z jakims psem i stad etve v sie wziela

Gość prosto i na temat
Kochana autorko Jeżeli życzysz sobie mieć na sobie mieć na sobie majtki to je miej. To wszystko trwa długo(u mnie było 26 godz.) Tylko pytanie,czy bedzie Ci się chciało ściągać te majty przy każdym badaniu. Lepiej może troszeczkę ogolić i zadbać o dłuższą koszulkę. Nie ma się czego wstydzić.ROdzisz dziecko,i wtedy myślisz tylko o tym.

Gość emma..
suth🖐️

Gość lolitaa1235
jak to mozliwe zby maz wam golil do porodu? i czy to go nie obrzydza?pytacie sie go?