Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie ptakow

Mam wielki życiowy dylemat

Polecane posty

Gość nie lubie ptakow

Wybrać zawód fryzjer czy technik hotelarstwa co lepsze??? :>

Gość ewadrzazga
Zrób sobie jedno i drugie! Choć to może być trudne, ale zrób sobie technikum , zdaj maturę i później zrób sobie KURS fryzjerstwa. Uważam, że nie opłaca się iść na 3 lata do szkoły fryzjerskiej. No chyba, że byś się zajmował żubrami całe życie...

Gość gfdsa
fryzjer, przynajmniej robi coś pożytecznecznego, a taki technik hotelarstwa to jedna wielka chujoza

Gość ewadrzazga
No co prawda co można robić w hotelarzu 5 lat? Sprzątać klasy po lekcjach? Nie wiem. Już bardziej bym widziała 5 lat gotowania bo gotowanie to jednak podstawa. A reszta to może raczej... budowlanka. Bo no nie wiem...

Gość ewadrzazga
5 lat technikum dziś jest przeszłością. Ale powiem wam dziś bym NA PEWNO poszła do 4 letniego techinkum niż do 3 letniego liceum. Jezu - ale to jest głupota to 3 letnie liceum. Niemniejsza niż gimnazjum. Oby mnie tylko do jabłek chcieli. Na świecie od 10 roku życia się przygotowujesz do matury. Ale nie do takiej jak nasza!!! Na Boga!!!

Technikum hotelarskie to 4 lata nie wiem kto sobie ubzdurał że 5! Litości... Zdziwili byście się bo jest wiele przedmiotów zawodowych a co roku są 4 tygodniowe praktyki w hotelu