Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaheyhey

STUDIA PSYCHOLOGICZNE WASZE RADY I OPINIE

Polecane posty

Gość anulkaheyhey

witam wszystkiem,chciałabym sie wybrac na psychologie,moje pytanie - jak jest ? wiem,co uczelnia to inne zasady,ale czy te studia wymagają aż tak niesamowitego poświecenia ? Z góry dzieki za wszelkie informacje :)

Gość maximum the hormone
moja siostra studiuje psychologię i nie wychodzi z książek, nie ma życia praktycznie. ale ona ma specjalizację kliniczną, więc cóż się dziwić :classic_cool:

anulkaheyhey a z jakiego miasta jesteś i czy w tym roku pisałaś maturę? :P (wiem, że to nie jest odpowiedź na Twoje pytanie ;) )

Gość dzadzudzi
wszystko zalezy od tego na jaka uczelnie sie wybierasz. panstwowa, prywatna? studia dzienne/ wieczorowe/ zaoczne (podobno gdzies tak mozna) i od tego, w czym chcesz sie specjalizowac..

Gość anulkaheyhey
waham sie nad Rzeszowem,ale tam z tego co teraz czytam nie ma dokładnie kierunku psychologia :(

Gość anulkaheyhey
matura za rok,pewnie będę zdawac polski,matme angileski i biologie której niestety miałam zbyt mało (1godz. tygodniowo) i trzeba sie doniej przyłozyć. Nie znam sie dokładnie,chodzi o psychologie po której będę mogła pracować z ludźmi problemammi emocjonalnymi lub z dziećmi.