Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 15, 2009 Gdzieś zaglądnąć i podkablować kogo sie spotkało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe kogo//////// Napisano Maj 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 15, 2009 Panienkę w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak za to mi zafundujesz Napisano Maj 15, 2009 Azjatycką kurewkę, to mogę wykonać ową misję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 15, 2009 Tego nie:P.Ale w zamian mogę udzielić sporo informacji o leczeniu chorób oraz produkcji trucizn i bombek.Do tego to jest w centrum a tam zwykle dużo ludzi krąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 16, 2009 CZEKAM NA MISJONARZY ALBO MISJONARKI.WIEM ŻE JEST TU KTOŚ CO POWINIEN SIĘ ZGŁOSIĆ A SIE NIE ZGŁOSIŁ:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach