Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego zaraz

Ktoś miał tu ze ma pic dziś wieczorem

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz

nawet zagryche umówiliśmy i co??? Dupa blada i nic. :O Jak zawsze mnie wyrolowano. Spijam się winem sama. A czort z wami.

Gość eddiee
Ja też dzisiaj pije i wszystko mi jedno

Gość eddiee
Ja też dzisiaj pije i wszystko mi jedno

Gość a dlaczego zaraz
no i ok, ja wino jednak, już drugi kieliszek ale na pusty żołądek, bo się staram odchudzic. Wiec juz mi wszystko miga :D

Gość a dlaczego zaraz
eddie padłaś/eś?? ja jeszcze trochę nie, ale zaraz tak

Gość czarny kotekPP
witam witam, ja tez pije ale piwko:P

Gość a dlaczego zaraz
walajcie co tam kto chce, mnie juz zaraz zetnie i pójdę tzn powlokę się spac. Umyję sioę jak grzeczna dziewczynka oczywiście bo cholera nigdy mi nie puszczają hamulce nawet po alkoholu. niedobrze jiednym słowem,.

Gość a dlaczego zaraz
utomy. Morze alkoholu i pod wodę je. cholery jedne, niech sczezną czy jakoś tak

Gość eddiee
Nie padłem, jakoś do 10 trzymam sie po Japońsku czyli: jakotako :)

Gość a dlaczego zaraz
jak do 10 jak już 11 a naawet po. nie ściemniaj eddie. I dostałam ataku smiechu pijackiego jak kliknęłam na tąreklamę co mi się pjawiła wyzej :D

Gość eddiee
wybitnie zły tydzień i totalnie zły dzień ale w końcu w samotności i bez wpierd...nia mogę sobie odreagować i nie poprzestane jak nie padne.

Gość a dlaczego zaraz
chyba to znak, muszę zebrac fundusze i jechac do tej hiszpanii, a ciul ze wszystkim. Nigdy tam jesczze nie byłam, zbieram.

Gość a dlaczego zaraz
też chce pasc a inni tu obecni wczesniej juz padli? jak tam relacje z frontu?

Gość eddiee
skoro to front to czuję się jak zamachowiec samobójca, pozwól że otworzę sobie ostatnie z zapasu czyli 6ste...hmm do sklepu trzeba sie za niedługo wybrać...

Gość a dlaczego zaraz
samobójca to niezle określenie, ja samobója strzeliłam chyba juz dawnoa sklepów nocnych u mnei nie ma, mofgę sie przerzuci z wina na wódke ale nie chcę bo jednak myśle o jutrze a nienawidzę jak mi niedobrze, juz wolę jak mnie boli niż jak mi niedobrze

Gość a dlaczego zaraz
a w ogóle ta dziewczyna co miała ze ma poic tu dziś się nie pojawiła, nie apmietam dobrze nicku ale to zadne z was jednak, pewno sama pije bez kompa :(

Gość eddiee
a dlaczego zaraz>> po co do Hiszpanii? ja wolę Krym, byłem tam przed Wielkanocą i zszokowały mnie tam palmy i w ogóle roślinność śródziemnomorska a ceny to miodzio, pierwsze kupujesz a potem pytasz o cene. Stać Cie na wszystko i to w najlepszej jakości

Gość a dlaczego zaraz
no popatrz, nie pomyślałabym nawet o krymie, a tu się okazuje że nawet po pijaku mozna się czegoś pożytecznego dowiedziec. :d ok, jadę na Krym w wakacje, chce te palmy i w ogóle, chcę wszystko!!! 😭

Gość eddiee
Tam turystów to tylko z Polski można spotkać z innych krajów to pojedyńcze osoby. Ja byłem z koleżanką z Lwowa a spotkałem tylko 2studentów z Gdańska i jednego Kanadyjczyka. Krym to piekne miejsce: z jednej strony błękitne morze i kamieniste plaże a z drugie góry....i ruska wojenna flota czarnomorska.

Gość a dlaczego zaraz
Na ruskiej flocie mi specjalnie nie zalezy. na ładnej plazy i owszem. To jak ma się na tych skałach kłaśc/?? No mówię, ze wsyztko nie tak 😭 Idę spac odpływam jednbak, a ty mi napisz jak obejsc kamienista plaże, jakiś miękki koc czy co?? O djutra na trzeźwo sprawdzam krym i pochodne Krymu.

Gość eddiee
Ja na Krymie byłem poza sezonem więc poejrzewam, że tylko na leżaczkach mozna sie tam opalać, a kamyczki są nie zbyt duże...takie jak w akwarium hodowcy rybek maja, więc klapeczki i sruuu do morza. Polecam też Lwów..to taki Kraków tyle, że strasznie zaniedbany. Bywam tam średnio raz na miesiąc głównie na meczach Pogonii ( dla miejscowych: Karpat) ale ...hwd ukraincom.

Gość eddiee
mamba czarna>>> ja w 9dni ( 8 nocelgów) w 2 osoby zmieściliśmy się w 1500zł (nocelgi+jedzenie+transport+bilety wstępu) ale: hotele wypas z widokiem na morze a posiłki takie, że zapomnieliśmy jak chleb smakuje bo np. na sniadanie mieliśmy jakieś pieczenie, sałatki, ciasta..itd a obiady były jeszcze lepsze i kolacje takie jak sniadania. Można powiedzieć, że ceny takie jak w Polsce dzielone na 2-4.