Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusia1986

coneco barracuda

Polecane posty

Gość ewusia1986

co sadzicie o tym wozku ??

Gość upuppupup
upupupu

Gość fsdgbkdjnhksf
fajny

Gość coneco
ogolnie mam uraz do coneco ale ten wygląda na fajny stabilny mocny i wytrzymały ale jak jest w zeczywistosci nie wiem wiem ze ja zawiodłam sie na coneco i to nie raz :(

Gość upupuppu
tylko tyle ???!!!

Gość a ja z calego
dlaczego zawiodlyscie sie na coneco? ta barracuda troszke droga, u mnie w hurtowniach zaczyna sie o 1,500zł wolalabym kupic za ta cene x-landera - chociaz ten znow wygladem przypomina coneco toledo a toledo masz juz za około 1000zł.

Gość ewusia1986
ja barracude znalazlam za 1300 zl , szukam opinii

Gość llllllllll
hop hop

Gość mekus0
ja z żoną też się zastanawiam nad kupnem tego wózka, ale zastanawia nas jedno, czy odpowiednia będzie osłona przed wiatrem w spacerówce. Poza tym wózek jest wypasiony, inny niż wszystkie

Gość xyz abc
no licha ta buda w spacerowce, ja bym nie polecala

Gość
Ciekawy ale drogi. I ta gondola nie jest taka duża . Ale to zależy czego oczekujesz od wózka.

Gość janeczkowa
Gdy byłam w sklepie obok siebie stały po kolei: coneco toledo, coneco V3, coneco V4 oraz coneco barracuda. Właściwie to najfajniejszy wizualnie jest coneco barracuda - i faktycznie mogłabym się na niego skusić. Zapytałam Pana Sklepowego jakie są jego wady, a Pan Sklepowy powiedział: - proszę wyprowadzić ten wózek z rzędu, po czym ustawić go na tym samym miejscu, jeśli uda się to Pani, to naprawdę pogratuluję. I faktycznie, okazał się totanie niezwrotny. Ja chyba zdecyduję się na Coneco V4.

Gość claqueur
Witam Jestem posiadaczem coneco barracudy-naprawde jestem zadowolony. Faktycznie jazda nim do tylu wymaga wprawy(na dluzsza mete niemozliwa), ale przeciez jezdzi sie wozkiem z dzidzia w 90 % do przodu:), pozatym ma mozliwosc blokady kol przednich i po problemie;) Ma bardzo ciekawy design-inny od pozostalych, dobra amortyzacje i pompowane gumowe kola-a to wazne, gdyz piankowe sie wycieraja... Polecam

Gość szenatorek
poza fajnym wyglądem, mogę powiedzieć że gondola jest jakaś zapadnięta wygląda jakby dziecko miało zaraz z niej wypaść, jakby główka była niżej niż nogi i w żaden sposób nie mogę tego ustawić.a może ktoś wie jak to ustawić? A jeżeli chodzi o spacerówkę to jest naprawdę solidna i myślę że spokojnie można jej użyć jako fotelik samochodowy ale mogę się mylić

Gość Edka82
Super wozek! uzywam go od lata 2009 i jestem zadowolona, Gondolka duza, kola pomopwane, dobra amortyzacja-nie trzesie dzieckiem! latwo sie sklada, solidny stelarz. A spacerówka tez ok-montowana i tyłem i przodem. Latwo sie prowadzi, przednia os skretna,Poleam barracudę !!!

Gość omniomniom
up up up może jakieś nowe opinie??? ;)