Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

USG 4D!!!!!!!!????????

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziś byłam na USG 4D ,wiem ,że najważniejsze w tym badaniu jest skupienie się na tym czy dziecko jest zdrowe ...ale mnie zdenerwowała długość nagranego filmu 3 krótkie filmiki po 17 S E K U N D!!!!!!! Proszę napiszcie jaka jest długosć Waszego filmu "w kolorze i ruchu"?

Gość ciekawaaaaaaaaa
"cieszę" się ,że też taki krótki ;) DZIĘKI :)

ja tez dzis bylam na badaniu i mam nagranie z calego badania, lacznie ok 20 minut i co jakis czas lekarz przelaczal na 4d, ale kiepsko bylo widac bo malutka odwrocona buzia do moich plecow, bylo tylko widac troche twarzy z profilu, ale i tak sie ciesze, ze chociaz tyle widzialam:)

Ja z 4D mam zdjęcia i mi to wystarczy :) Zapłaciłam 140 zł, a z filmikiem kosztuje to około 220 zł - płaci się 80 zł więcej za kilkanaście - kilkadziesiąt sekund filmu? Dobrze że się nie skusiłam ;)

ja mam z 3d ok minuty ale to dlatego ze dziecko lezalo nie ciekawie i twarz zaslonilo raczkami siec nie bylo zbytnio co ogladac :)

ja mam zdjęcia 4D z każdej wizyty i nic dodatkowo za nie nie płacę. Podczas tej wizyty, z której mam filmik lekarz robił całe badanie połówkowe dziecka i wtedy zapłaciłam 200zł.

Gość jedna uwaga kobiety
Nie ma czegosc takiego jak ZDJECIA 4D, sa TYLKO I WYLACZNIE ZDJECIA 3D! 4D to TYLKO I WYLACZNIE FILM! Wiec nie mieszajcie pojec i lepiej sie douczcie za co placicie i na co chodzicie.

Gość jedna uwaga kobiety
p.s. zdjecia 3D i 2D oczywiscie tez sa, ale wam pewnie chodzilo o 3D stad ta uwaga, bo to roznica.

no faktycznie, filmik to 4D :) Ale nie unoś się tak, bo i tak nie będę z tego powodu kupować fachowej literatury ;)

Gość jedna uwaga kobiety
Nie unosze sie, a tylko pisze wyraznie ;)

No w sumie masz rację, 4D to w czasie. Fakt faktem ja mam zdjęcia, a wygląd zdjęcia jest ten sam :P