Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

Rozstepy na piersiach/ciaza/

Polecane posty

Brzuch zaczal rosnac pozno-ok 5,6 miesiaca,lecz piersi urosly mi tak blyskawicznie predko,ze juz w 2, 3 mc mialam rozstepy-pelno czerwonych pregow:(To koszmarne.Czy da sie je uniewidocznic?Wiem,ze wg producentow firm kosmety-tak,ale jak to wyglada w praktyce?

Powiem Ci tak jestem w 8 miesiacu..smarowalam sie Fissanem i niestety to nic mi nie pomoglo bo na piersiach jednak mam rostepy eh nie podoba mi sie to strasznie i mam nadzieje ze po porodzie po karmieniu jakos zbledna :/ ...a brzuch jest czysty bez zadnego rozstepu ...ale nie sadze by to byla zasluga kremu bo akurat brzuch to smarowalam jak mi sie zachcialo jedynie piersi regularnie i nic nie pomoglo :(

jak na razie odpukać nie mam rozstępów - smaruję się dwa razy dziennie przez te wszystkie miesiące i nie ma zmiłuj :) rano olejkiem HIPP wieczorem kremem na rozstępy ELANCYL

Ja polecam olejek firmy AA PRESTIGE grejpfrutowy olejek do ciała z olejem abisyjskim, niby zwykły olejek do ciała a wygładza i jest taki \"lekki\", ze smiało można sie posmarować i potem sie ubrać. Jestem w 8 miesiącu, rozstępy mam na piersiach, nie az tak tragicznie, ale za to sporo na tyłku :) wygładza świetnie i zrobiły się płytsze