Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi bardzo przykro

wrociłam wlasnie ze spaceru z mała

Polecane posty

Gość no sorry ale gdyby szła sama
z wózkiem na pewno by mozna bylo ją spokojnie wyminąć ale one szły pewnie obok siebie i nawet nie raczyly pomyslec, ze po tym chodniku chodza też INNI ludzie (!!!!!!!!!!) a nie że one są jego włascicielami!

Gość hhgg
ja nie rozumiem - skad na tym forum tyle przeciwniczek matek z dziecmi...

Gość fasolak to jest
do jedzenia a zarodek to jest zarodek :O

Gość no do doróbmy do tego historię
poza tym, jeśli czujecie się takie cholernie i dogłębnie szczęśliwe, jak przepełnione radością spacerujecie z przyjaciółką o świcie z wózkiem chłonąc piękno poranka, to dlaczego jedno słowo was tak z równowagi wyprowadza ? przecież przepełnione ta radością, której mamy zazdrościć, powinnyście być ponad tym :D

Gość hhgg
ja nie wiem to jak ta baba z przeciwka nadeszła? czy zaszła je od tyłu?

Gość hhgg
chodzi o to że na zarodki mowi sie fasolki dlatego ze przypominaja ksztaltem fasolkę. A na dzieci mowi się dzieci a nigdy fasolki

Gość faktycznie zauwazylam
że najwiekszym problemem na chodnikach są mamuski idace obok siebie i zajmujące całą szerokość chodnika! nieraz trzeba je wymijac wchodzac na ulicę bo one łaskawie sie nie raczą usunąć! czasem naprawdę mnie świerzbił jezyk by cos im dosadnie powiedzieć ale tego nie robiłam. Ale po tym co czytam na forum teraz nie bede miala zadnych skrupułów by im to powiedizeć!

Gość powiem szczerze
ok, ta kobieta moze nie zachowala sie najladniej, moze byla juz spozniona, w zlym humorze itp. Nie zmienia to faktu,ze zachowala sie po chamsku. Ale z drugiej strony juz nie raz mi sie zdarzylo, ze spacerujace mamusie tak tarasowaly chodnik,ze chyba musialabym nauczyc sie fruwac,zeby je obejsc. Niestety w niektorych przypadkach nie reaguja na slowo przepraszam, bo naprawde zachowuja sie jak swiete krowy lub uprzywilejowane tylko dlatego,ze maja dzieci....

Gość hhgg
jedno slowo!! no wybacz ale mnie tez by totalnie takie cos przygnębiło... Pewnie ciebie codziennie witaja sasiedzi w podobny sposob

a co mnie to obchodzi, że według ciebie się niemówi ? :D ]jak fasolujecie, to bądźcie konsekwentne :D

Gość bkuui
hhgg - no tak, wyzywasz innych od prostaków, chamów i marginesu społecznego, Twoje słownictwo wywodzi się z dworu królewskiego... Wcale się nie dziwię ludziom, że tak reagują, bo spieszą się gdzieś a tu 2 wózki środkiem chodnika jadą i nie ma jak przejść. Owszem, można powiedzieć "przepraszam" i przejść, ale mamuśki też powinny pomysleć, że nie mają chodnika na wyłączność i że oprócz ich i ich świętych dzieci są jeszcze inni ludzie z takimi samymi prawami. I żeby nie było - nikomu nie zazdroszczę, sama mam już dziecko i nigdy nie postępowałam tak jak hhgg i autorka.

Gość hhgg
kurcze, powiem wam ze ja sie w zyciu z takim czyms nie spotkalam i sama tez nigdy sie tak nie zachowalam

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
oj ja tez zjade z gory na dol taka co mi nie pozwoli przejsc wtedy kiedy ja chce!

od czego język w gębie ! jeśli jesteście az tak urażone, to odpowiedzcie coś, ale przylatujcie tutaj szukać innych świętych mamuś :) jak ja nie lubie takich sierot, co sie żalic przychodzą...

Gość hhgg
zaraz - po pierwsze wkurzylam sie bo nikt nie wział w obrone autorki i tak juz skrzywdzonej dzis - a po 2 nigdy nie uzywam wulgaryzmow - no chyba ze sie strasznie wkurze - a to co tu zostalo napisane na tym temacie mnie wkurzylo niesamowicie

Gość mamuski muszą sobie wreszcie
uzmysłowić, ze w hierarchii społecznej nie stoją wyżej ponad innych i wszczyscy maja takie same prawa!

skrzywdzonej ? :D może psychologa poszukamy dla niej ? :D macie wesoło narąbne, żegnam :)

Gość hhgg
zaraz moment - jesli autorka z kolezanka szly sobie srodkiem chodnika - a babka zaszla ich od tylu - to nie mogly slyszec jej jak nadchodzi, a ona powinna powiedziec przepraszam A jesli szla z przeciwka to mogla je wyminąć, bo nie wierze zeby nie miala takiej mozliwosci ale widocznie chciala sie na kims wyżyć

Gość zdenerwowałyscie autorkę
i teraz z tego stresu moze stracić pokarm i czym bedzie karmic swoją fasole?:classic_cool:

Gość hhgg
jasne widze ze ten temat przeksztalcil sie w atak na kobiety z dziecmi - cos mi tu smierdzi prowokacją Gdzie sie podziala autorka ALe niektorym ludziom sie nudzi

Gość wiecie co przezto forum
ciążowe patrzę na matki o wiele bardziej krytycznie.:O

Gość hhgg
P*I*E*P*R*ZO*N*A PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!! BYE!

Gość bkuui
hhgg - skrzywdzonej??!! Toż to musi być osoba o bardzo słabej psychice, skoro taki tekst wpędza ją w depresję. Ile razy jeszcze usłyszy od różnych ludzi nie zawsze miłe słowa, i co, powiesi się z rozpaczy? Piszesz, że nawet jeśli tamta kobieta miała zły dzień to nie powinna się wyżywać na świętych mamusiach. A Ty co tu niby robisz??? Wyzywasz innych, wyklinasz, piszesz, że są pierdo...., a kto Tobie dał prawo do wyżywania swojej złości na innych?

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
ja tak samo...jakos im nigdy do glow pustyc nie przyjdzie ze one tez kiedys beda stare albo chore...dziwne...

Gość bkuui
no wreszcie hhgg przejrzała na oczy. Od pierwszego postu widać, że prowokacja, bo kto w sobotę chodzi na spacer o 8 rano?

Gość hhgg
DLA MNIE TEN TEMAT TO PROWOKACJA - ost moje slowo - pisze w taki sposob za to jak atakujecie autorke. Miala prawo czuc sie skrzywdzona. Nie na codzien sie takie cos slyszy. obrazam tylko tych ktorzy sami obrazaja niewinne osoby

Gość prowokacja czy nie
ale przynajmniej zwróciła uwagę na problem jakim jest tarasowanie chodników przez armię matek z wózkami.:O

Gość a ja uważam że 2 wózki
że jak dwie mamuśki idą z wózkami to, akurat cały chodnik zatarasowały i co się dziwisz

Gość hhgg
glown*o prawda - ja nigdy nie tarasuje drogi jak jade ze swoim dzieckiem

Gość hhgg
pewnie ze zatarasowany jak idzie taka kolumbryna to w zyciu sie nie przeciśnie