Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przetłumaczy mi ktos mój sen

Zna sie ktos na snach

Polecane posty

Miałam okropny sen Śniło mi sie że jechałam tramwajem w pierwszym wagonem zaraz za Motorniczym jakieś drugie trzecie miejsce Nagle Tramwaj przyspieszył jechł nienormalnie szybko widziłam że jest czerwone swiatło On sie nie zatrzyłam tylko jeszcze przyspieszył wiedziłam miałam świadomośc że zaraz zgine po chwili ujrzałam ludzkie kawałki z Katastrofy z tego wypadku wszyscy zgineli nikt nie przezył i miałam swiadomośc ze nie żyje ze jestem duchem zobaczyłam moja matke żyjąca Matkę która rozpaczała stał koło niej smutny ojciec czułam okropny ból ze zginełam że moi bliscy cierpią Po chwili sie obudziłam sen był tak realny i tak dotkliwy że jak sie obudziłam o 5,30 rano pamietałam go dokładnie i ąz sie rozpłakałam że to tylko sen że jednak zyje

Stąd moje pytanie czy to oznacza ze czeka mnie jakieś niemłie zdarzenie lub katastrofa zyciowa borykam sie z tyloma problemami że kolejny chyba by mnie zabił:(((

W pierwszym wagonem; nie zatrzyłam; przyspieszył wiedziłam; moja matke żyjąca Matkę; i ąz sie rozpłakałam że to tylko sen. Typowa polska sen -ografia.

wiesz czepiasz sie literówek jak nie wiesz co to oznacza to daj mi spokój jestem wystarczająco wzburzona nie na codzień sni sie człowiekowi jego własna smierć:(((

Mnie się kiedyś w ciągu jednej nocy śniło 2 razy, że umarłam :P

Gość echo davidoff
w zyciu tyle nie silam co ostatnio, chyba za duzo obzeram sie na noc :(, pare dni temu snilam sporo akcji, a na koniec zgubilam kolczyk w tym snie, dzis snilam, ze uciekalam w czasie wojny po jakis budynkach, podziemiach i wyszlam lasem..

Kurcze ale czy ten sen coś złego oznacza bo nie wiem?

Gość tłumaczka_snów
Przeczytałam, że to najbardziej wrózy RADYKALNĄ ZMIANĘ W ŻYCIU, BARDZO TRUDNĄ. A tak ogólnie nie siadaj za motorniczym w tramwaju.

Gość tłumaczka_snów
Może masz zbyt bliskie stosunki z rodzicami i musisz podjąć raczej swoją własną decyzję. Podróż tramwajem może oznaczać potrzebę rozłączenia się z nimi. ???

Gość tłumaczka_snów
Zycie każdego człowieka należy do NIEGO, a wieczny nie jest nikt. Nikt też nie wie kto umrze pierwszy. Może sama ściągasz swoim postępowaniem tragedię rodzinną. Jeździsz samochodem na przykład?

Jestem tak przestraszona ze chyba wogóle do Tramwaju niewejde

Gość tłumaczka_snów
Mnie porwało raz o 5.30 rano. Ciekawe co to za godzina. Moje porwanie trwało 5 minut. A tobie się też taki sen przyśnił, ale mnie się nie śniło. Ja sobie leżałam w łóżku i myślałam i mnie porwało w inne miejsce. Zamknęło mi oczy i mnie porwało.

Gość tłumaczka_snów
Mnie się wydaje, że musisz jakby rozluźniać stosunki z rodzicami bo w przeciwnym razie po prostu umrzesz. Twoja matka chyba jest zbyt przywiązana do Ciebie, a ty do niej. Pomyśl ile masz lat i tyle. Unikaj tramwajów. To też prawda. Idź sobie piechotą jeśli masz wybór. Może masz...

o ludzie jak niby ściągam mam prawojazdy ale nie mam samochodu na razie mam tyle innych potrzeb ze Sobie nie kupie moze za jakis czas więc jak na razie jestem kierowcą na papierku

Gość tłumaczka_snów
Jakby to napisać - musisz RACJONALIZOWAĆ stosunki z matką. Sama widzisz jak rozpaczała po tobie. Na pewno masz sytuację w życiu czy będziesz mieć, że albo już się dzieje coś co wymaga może trochę potrząśnięcia rodzicami albo nadejdzie. Przemyśl to sobie. I nie nadużywaj tramwaju choć to po prostu chodzi raczej o przemieszczanie sie z miejsca na miejsca niż akurat o tramwaj. Jak dla mnie.

tłumaczka_snów: "Nikt też nie wie kto umrze pierwszy." Pierwszy przed kim? Przed Kopernikiem, czy Marią Curie-Skłodowską... Bo się założyłem, że ja przed nimi umrę.

Gość tłumaczka_snów
Może powinnaś coś z tym samochodem raczej? W tym zawsze coś jest. Może to też taka kpina, że masz papierek a nie umiesz jeździć. Nie jesteś może nauczycielką?

Gość tłumaczka_snów
Przed RODZICAMI - nie przed Skłodowską. Czy jej się Skłodowska śniła? RODZICE jej się śnili. Ten sen to ostrzeżenie, że ma coś zmienić bo ją szlag trafi. Sen proroczy. Nie wiem. Ma przestać myśleć o rodzicach bo teraz może jeszcze im pomóc a jak coś się stanie to i tak nic nie zrobi a nie zależy to od niej wcale.

Mój mąż ciągle wzbrania mi kontaktu z moja matką mówi że jak nie pomaga to... mieszkamy z jego rodzicami a z teściami rózowo sie nie mieszka wykańczamy swoj dom ale pieniązki właściwie juz sie skończyły ja juz psychicznie nie wyrabiam:(((

Gość tłumaczka_snów
PRADOPODOBNIE też jest to wskażówka, że POWINNA mieć samochód. To przy okazji. W tramwaju może się stać byle co a w końcu prawko się ma po to by jeździć, nie? Może ten samochód więcej by jej się przydał niż to wszystko inne. Trzeba obmyślać wszystko...

tak budujemy dom za miastem mojej matce to sie nie podoba ale tak po prawdzie mi tez nie do końca boje sie dojazdów podświadomie nie chce sie tam przeprowadzić jak dla mnie to za daleko od cywilizacji:(((

Gość tłumaczka_snów
A no widzisz - SZACH MAT - chodzi zapewne o to, że trzeba było w bloku mieszkać i auto se kupić, a nie budować w szale i teraz stres totalny. :( No w każdym razie uważaj. Co jeszcze? Może warto sprzedać niedokończony dom i się wynieść , żyć normalnie? Widzisz - już ci sie własna śmierć sni. A mąż za tobą nie płakał? Pewnie ma Cię dosyć razem z twoim domem. Przemyśl to sobie.

Gość tłumaczka_snów
No to jeszcze teraz pomyśl o swoim mężu... bo rozumiem że po tej śmierci jego masz w nosie.

Gość tłumaczka_snów
A czym ty chcesz dojechać do tego miasta jak już będziesz mieć ten dom poza miastem? Tramwajem jak rozumiem. Wiesz - jak to wygląda - nie ujmując Ci niczego...

Wygląda to tak ze On chce tam mieszakć a ja od początku nie dokonca ale on nie liczy sie z tym:(((

Gość tłumaczka_snów
Napisz mi tylko jeszcze czy jeździsz dużo w tramwaju i czy za motorniczym. Bo wiesz - to jest też taka kpina, że ty...nie umiesz jeździć autem. W sumie kierować. Bo mogło ci się śnić , że byłaś kierowcą tramwaju. A ogólnie sen był taki - NIE TĘDY DROGA CHYBA... tak myślę... oraz ZWOLNIJ - mimo że nie jeździsz autem. Wiesz - później może Ci się śnić samobójstwo własne za jakiś czas. Lub nie wiem co... sen może stać się prawdą... :(

Ja go ciągle namawiam do spzedazy domu starczyłaoby na szereg w mieście ale On nie chce słuchać jeszcze jego matka u której mieszkamy smieje sie z moich dylamatów dla niej problemu nie ma

Gość tłumaczka_snów
No wiesz - ja tam nie wnikam kto chce tego domu. Może razem go chcecie. Ale to jest tak, że wydatki nigdy się nie skończą. Dalej będzie potrzebne porządne auto. I co? Wtedy już całkiem dostaniesz świra, że masz dom, a nie masz na meble, że się tak wyrażę. A może wystarczyło auto i działka za miastem?

juz nie mam siły

Gość tłumaczka_snów
Może to jego matka chce ten dom? W każdym razie ty masz swoją matkę. Postaw raczej na nią. Zastanów się kto może być ważniejszy dla mamusi niż jej...syneczek i jego pomysł. Już prędzej Twoja matka ma rację. Zwłaszcza jak dostajesz świra. Najwyższy czas byście się wynieśli od matki męża. Ale dokąd? No to Ty wyszłaś za mąż...