Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breast +

powiekszanie piersi u Dr n. med. Jerzy Jankau - prosze o wasze opinie

Polecane posty

Gość breast +

Gość mycha903
Witam ! Jestem po operacji piersi . Doktora polecam , dla porównania proszę zobaczyc w Akademi Medycznej w klinice chirurgi plastycznej -budynek 2 -plakaty z fotami w wykonaniu innych lekarzy((((((. Więcej informacji /udzielę e-maieml /. Pozdrawiam

Gość sylwia1977w
Poprosze MYCHE903 zeby podala wiecej szczegulow odnosnie kosztow i rodzaju implantow ktore robila u dr.Jankau. Dziekuje z gory i pozdrawiam!

Gość lenkaaa79
chcialabym rownież usłyszec jakieś opinie na tema tego lekarza gdyż mam mieć u niego zabieg w lipcu ale w Szczecinie w klinice Artplastica

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju , co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...http://jakpowiekszylambiust.pl/

Gość breast+
mycha odezwij sie! pisz co i jak, jak sie czujesz? jestes zadowolona? dlugo dochodzilas do siebie? jaki rodzaj wybralas? jak dlugo po konsultacjach czekalas na zabieg?

Gość amphora
Witajcie dziewczyny, ja bede miala zabieg u doktora Jankau w Szczecinie w Klinice artplastica...koszt zabiegu 9500 PLN. już sie boje, ale jednocześnie nie mogę się doczekać

Gość breast+
amphora a kiedy masz zabieg? dlugo po konsultacjach? jakie bierzesz?

Gość amphora
cześć dziewczynki, będę miala okragle implanty Mentora 350 HP, konsultacje mialam ok miesiaca temu. Więcej dowiedzialam sie na temat zabiegu wczesniej od dzieczyn ktore pracuja w recepcji, poczatkowo chciałam zabieg u innego z ich chirurgów ale w terminie kiedy mam urlop nie bylo miejsca, tylko u jankaua...ale nie załuje, fajn sympatyczny doktor. Zabieg mam juz niedlugo 25 lipca - troche sie boje, najbardziej narkozy. Ale mysle ze nie ja pierwsza i nie ostatnia mam takie obawy, wkońcu duzo dziewczyn robi te zabiegi wiec chyba nie ma powodow do obaw. Badania robilam i wszystko wyszlo mi dobrze. A w Gdansku zabieg u Jankaua kosztuje 15 tys? SZok - tymardziej sie cieszę ze trafiłam do Kliniki Artplastica w Szczecinie.

wow 25 juz tuz tuz! ale fajnie, 350 to spore jak dla mnie, oczywiscie zalezy tez jakie masz wymiary...a jakie badania ci zalecili? ja mam konsultacje na poczatku sierpnia i juz sie boje:D choc narazie nie mam czego:D napisz wiecej o sobie amphorko jak znajdziesz chwile i oczywiscie jak juz bedziesz po! ja bede 3mac kciukasy za ciebie, a narkozy sie nie boj bo tak jak piszesz tysiace nas w pl robi operacje a pomysl o calym swiecie;)

Fajny facet, dobry lekarz, specjalista w swojej dziedzinie. Rzeczowy, konkretny, nie wciska kitu. Drogi. Pracuje na dobrych protezach. Wrzuć w google jego imię i nazwisko - wyskoczy stronka netowa. Polecam.

Z tego co się orientuję będzie chcieć od Ciebie wyniku mammografi, morfologii i układu krzepnięcia. W dniu zabiegu nie powinnaś miesiaczkować. Do odstawienia antykoncepty. Dr Jankau zwraca uwage na takie sprawy bo moga wpłynąć na efekt końcowy operacji. A on jest profesjonalistą.

iftar dziekuje ci bardzo! w google wrzucalam wczesniej ale ogolnie to malo tego, mammografia, morfologia ok a uklad krzepniecia? mam nadzieje ze w swiss robia.. kurde o anty nie wiedzialam:O na jak dlugo przed i po trzeba odstawic? mozesz napisac jak to wygladalo u ciebie?

Gość ammphora
ja nie musialam odstawiać tabletek antykoncepcyjnych...mi tego nie zalecił, jeśli nie jesteś po 40 nie rob mammografi tylko usg - to wystarczy, chyba ze na usg coś wyjdzie wowczas owszem beda zalecać mammografię. Zabieg juz za tydzień juhu...bede miała moje baloniki

amphora tak sie z toba ciesze - wow juz za tydzien! ja konsultacje juz za miesiac :) i tez sie ciesze:) nie moge sie doczekac co mi powie, jestem deliktanie przed 30dziecha moze obedzie sie bez odstawiania antykow:D a jak nie to trudno:D a i usg na pewno nic nie wykaze bo wszystko ma pojsc idealnie! amphora daj znac koniecznie jak i co:D

Gość amphora
brest + oczywiście ze dam znać...za Ciebie też bede trzymała kciuki. Ja juz skończyłam 30 lat wcześniej nie bylo na to czasu

amphora to prawie juz! czekam na wiesci! ja wlasnie dowiedzialam sie ze nasz doktorek pracuje metoda dual-plane, czytam i czytam, wszystkie info po ang na google.pl nic nie znalazlam ale to nie problem:)

Gość amphora
witam...25 lipiec to jeden z najpiękniejszych dni w moim zyciu...jestem juz po zabiegu, pierwsze dni byly niezbyt przyjemne, ale dziś juz moge powiedziec że jest lepiej. W Klinice opieka poprostu świetna, niczego mi nie brakowało. Obiadki -takie pyszne ze chyba przytyłam na ich wikcie. Ale najwazniejszy jest efekt, piersi są bajeczne, wreszcie są -zniknęły moje kompleksy małych piersi, teraz ciesze się i z duma prezentuje piersi z rozmiarem 75 C. W dniu zabiegu zrobiono mi badania krwi, wywiad z doktorem dotyczący mojego stanu zdrowia, wypelnialam szereg dokumentow, wywiad anestezjologiczny (pozdrawiam Pana anestezjologa, sympatyczny lekarz od którego bije cieplo i profesjonalizm). Strasznie sie balam wlasnie znieczulenia, ale po super tabletce bylo mi wszystko jedno. Nawet nie pamiętam jak weszlam na salę operacyjną. Klinika czyściutka, elegancka, łóżka wygodne no i pozostały personel ktory stale jest na każde twoje zawolanie...oni sprawili że, moze zabrzmi to irracjonalnie ale ból byl mniejszy, oczywiscie dostawalam leki przeciwbólowe ale ich ciepło dodatkowo sprawialo przyjemność, az chciało się tam pozostać na dłuzej. Dwa dni minęly szybko, w domu już nie bylo tak dobrze-szkoda ze nie mozna ich bylo zabrać ze sobą. A dzis już pelna nadziei na lepsze jutro siadlam do komputera by pochwalić sie nowymi cyckami . Pozdawiam Klinikę , dr jankau oraz wszystkie pielęgniarki i sanitariuszki ktore czuwaly przy mnie.

Gość amphora
Brest , oczywiście że wyśle zdjęcie tylko jeszcze nie w tym tygodniu, narazie jeszcze nie chce zapeszać. :) Ale w niedziele poproszę kolezanke by mi zrobiła i odrazu wyślę. A ty kiedy masz konsultację u doktorka???

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedze każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokladnie opracowany dzial badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematow,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodzac na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość aurum35
Witam Wszystkich. Jestem po amputacji piersi i pod koniec stycznia bede miała rekonstrukcje piersi u P.doktora Jankau.Bardzo prosze o kontak ze mną kobiety które są po takiej operacji.Serdecznie dziękuje:)

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,5500postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum