Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaanawetprzeciw

Myślicie, że można zacząć związek od seksu?

Polecane posty

Gość zaanawetprzeciw

Przygodny seks.. hmm nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło.. zawsze byłam grzeczna i poukładana.. Do czasu. Na jednej z imprez spotkałam niesamowitego faceta, odrazu zawrócił mi w głowie, czułam, że i ja na niego działam i tak po pięciu godzinach znajomości wylądawaliśmy w łóżku.. Wiem, że to totalnie nieodpowiedzialne, ale nie żałuje. Rano wymieniliśmy się numerami telefonów, zadzwonił do mnie po pewnym czasie i spotkaliśmy się na neutralnym gruncie, no ale znowu ciężko było utrzymać rączki przy sobie i znów wylądowaliśmy u mnie.. To wszystko tak szybko się toczy.. nie chodzi tylko o seks, mogłabym rozmawiać z nim godzinami, ale zastanawiam się czy taki związek ma racje bytu, czy on może umawia się ze mną tylko dlatego, że widzi, że lubie te klimaty... nie umiem go wyczuć na tym gruncie bo za krótko go znam

Gość mklll
zbadaj sie na HIV

Gość zaanawetprzeciw
yhym, ale nie pytam o fizjologie teraz.. to inny temat

Gość Unboi
macie szanse.nam sie udalo.po 3 godz zniknelismy z impry na 2 dni.2dni i 2 noce pelne szalonego dymania:)a teraz juz 3 rok mija nam razem, mamy sliczne dzieciatko:)powodzenia.trzeba czasem zaufac cialu i sercu:)

Gość fdsdsddsds
pewnie i tak tego nie zrozumiesz co ci napisze, ale... seks to jest bardzo wazna sfera zycia, zbyt wazna zeby dopuszczac do niej byle kogo. wtedy traci to cale piekno. zastanow sie nad soba ...

Gość na związek nie ma reguły
twój ma szanse jak każdy inny :)

Gość AaliyahHaughton
pewnie ze może, u mnie zaczeło sie od sexu, potem była wielka miłość, niestety związek nie przetrwał. Tylko nie zaczynaj od sexu z kazdym facetem ;)

Gość mój każdy związek zaczynał
się od seksu więc chyba można

trudno wyczuć, nie kiełbasa, u nas tak samo się zaczęło, a już 20-sty rok nam w lipcu stuknie.

Gość Malinkaa82
Mialam podobna sytuacje ale roznie bywa w moim przypadku okazal to sie cham zaluje ze zaufalam i tyle :)

Gość red fire
Zdarza się, ale bardzo rzadko, to raczej wyjątki... Facet po prostu- wybacz określenie- traktuje Cię jako miłą rozrywkę, a że nie stawiasz żadnych oporów, to korzysta... Jednak większość facetów do poważnych związków szuka kobiet, które trzeba zdobywać i które się szanują.

związek należy zaczynać od przetestowania faceta, zgodnie z ruską zasadą: facet zawsze chce nie zawsze może, przetestowanie sprzętu, wbrew wzburzonym moherom, jest podstawą każdego udanego związku i dupa.

zaanawetprzeciw- skad jestes? bo ja jestem mniej wiecej w takiej samej sytuacji, tez poznalam kolesia na imprezie i tez od razu byl seks:) moze mamy tego samego faceta :)

Gość frelka18
boze co za czasy, laski puszczaja po 3 godzinach znajomosci i jeszcze o tym bez zadnego zazenowania mowia, jakby to bylo cos normalnego:O

Gość tez bym chciala
Ja zaczelam - na pierwszym spotkaniu w klubie gdzie sie poznalismy spodobal mi koles tak ze oszlalalm - po rozmowie juz bylo zajebisci. calowanki macanki ,zjechal mi z palca ja mu zrobilam loda - umowilismy sie na inny raz, myslal ze tylko mnie przeleci i ze jakas latwa do wyruchania laska ze mnie a ja w ogole bylam dziewica hehe jestesmy razem 3 lata :) powodzenia zatem ps pewne rzeczy czasem sie czuje.. to moje usprawiedliwienie dla szybkiego seksu..

Gość frelka18
Zrobic loda w I dniu znajomosci?:O I ty w ogole moglas po tym spojrzec w lustro?