Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UNBOI

mycie facetowi nóg

Polecane posty

Gość UNBOI

gdy mój mąż wraca po całym dniu pracy do domu, czekam w drzwiach ładnie ubrana, kuso raczej, uczesana i pachnąca, obiad z dwóch dań juz jest gotowy, stół ładnie nakryty, gra muzyczka, którą on lubi...gdy zje, przygotowuję mu miske z gora,ca woda i solą do kąpieli, ręcznik i siadam pzred nim. myję i masuję mu stopy,gawędzimny sobie co nam sie dzis milego przydarzylo, a potem odpalam mu papieroska, robie kawkę, wieczorem masuje go oliwką, oglądmy jakis fajny film....jestesmy szczesliwi.ale ostatnio moja kolezanka powiedziala, ze przesadzam i ze to chore. hmm...maz zawsze mnie chwali przed rodzina i kolegami, jest dla mnie dobry i czuły, odwdziecza sie.a mi sprawianie mu przyjemnosci daje radosc. nie sadze bym sie upokarzala myjac mu nogi:Da moze sie myle?

Gość mklll
mycie nóg blixniemu znane jest z biblii.jestes dobra

Gość UNBOI
hehehe wiem:)to samo powiedzialam tej kolezance:D bede jeszcze wlosami wycierac:D

Gość taki mąż
ehh zeby moja zona taka byla

Nie widze w tym nic złego, też rozpieszczałabym męża:) Ale ponieważ jestem również kapryśna i lubię mieć czasami focha, chciałabym żeby o mnie też sie troszczył jak będę miała PMS ;)

Gość Unboi
ja jak mam pms leze w lozku i czytam gazety ktore mi kupil, jem sobie czekoladke, a dzidzia jest u jego rodzicow zeby mi dala odpoczac:)no i rozczesuje mi wlosy i gra ze mna w statki.i kupuje mi red bulla:)

:D świetnie, ale pokłóciecie się czasami żeby tak za slodko i nudno nie było, czy tylko sielanka?

Gość fdsdsddsds
wszystko super ale po co piszesz o tym na forum? to są zbyt delikatne sprawy, zbyt intymne, piekne, zeby o nich pisac na forum publicznym, nie rozumiesz tego? zostaw tą milosc dla siebie, po co wtracac w to osoby trzecie

Gość o dzizzzzzzzes

Gość UNBOI
bo zaniepokoilam sie slowami kolezanki i chcialam podpytac o zdanie...jestem anonimowa, nie znacie nas...przeciez matki o to nie spytam:D a tak, czasem klocimy sie, ale warto, bo potem godzenie sie jest takie przyjemne:D

Gość UNBOI
ee tam takich na pewno nie ma.ale jest fajnie.

Ideał polega na tym, że nie jest on taki doskonały:) życzę szczęścia 🌼 Idę przygotowywać obiad z dwóch dań :D

Gość a dupeczkę po sranku
podmywasz mu, przynosząc jednocześnie na tacy wyprasowane majtasy?

Gość taa już mnie zeżarło
:P:P:P

Gość tez to przeszlam i juz spokoj
a ja maojemu obcinam paznokcie u stop, bo on to tak krzywo robi ze wszytskie dziurawe skarpeki, zawsze dabm o jego stopki:) nie widze w tym nic zlego:)

Gość fgdfgttetk
UNBOI bujna wyobraznia:)

Gość UNBOI
ja mojemu paznokcie u stop obgryzam:)

Gość Unboi
no jaha podszywie:D:D:D:D

Gość ja się wcale
temu nie dziwię.jestem z trochę starszego pokolenia(39 lat) i u nas jest tzw.tradycja pokoleniowa , wg. tego kobieta ma niestety rolę służebną w związku.Jednocześnie wcale nie odczuwa z tego powodu krzywdy- tak ma być i już.

Gość Chmurnooka Irlandzka Dziewa
winno tak być gdy miłowanie szlachetne i prawe...kędy zasię fałsz się wkrada tam jeno duma a bunt.wszakże piękniej kobiecie w sukni niźli w spodniach-toż samo piekniej z łagodną czułością niż z twardą męska dumą...

Gość nie - to nie jest fajne
to nienormalne a czy on cokolwiek robi w domu, czy tylko ty gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem?

unboi pewnie robi teraz masaż swojemu mężowi a dziecko jest u dziadków i maja trochę czasu tylko dla siebie :)

Gość fffaaaadddddeeeeettttt
a co on robi dla ciebie???

a ja mysle ze baaardzo fajne bo my mamy podobnie...tez sie nawzajem wieczorami masujemy i gramy w taka fajna gre---kto zgadnie jaki wyraz mu sie pisze na plecach ma prawo wydac rozkaz:)

Gość MOMAJJJFFDD
Tiaaaaaaaaaaaaaaa...., z kochanka ma zajefajny sex, dobrze daje mu dupy. A żona jak to żona- przyniesc, wyniesc, pozamiataj. Podaj obiad, umyj stopy................zeby pachnialy przy kochance :D

Gość DZIKI WIKING
jakbym mial taka zone tobym kochanki nie szukal.po chuja?

Gość gulikoilsjid
dobra żona męza korona