ReniferZiolo 0 Napisano Maj 16, 2009 Witam. Miałam leczony tradzik Curacne(izotretynoina) wszystko pieknei zniknelo jednak wraca lojotok i pogorszyl sie stan skory.Zostalo mi przepisane Diane 35.Chcialabym sie spytac o wasze doswiadczenia zwlaszzca pod katem dermatologicznym.(wiek 18 lat) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamcia klammmmacia Napisano Maj 16, 2009 Ja brałam diane 35.Cera mi sie poprawila, tez mialam tradzik.Po niej duzo przytylam.Z 50 kg do 58 kg.W ciagu 8 miesiecy.Cykle sie uregulowały.Po odstaieniu tabletek, po 3 miesiacach zaszłam w ciaze i udało sie za 1 razem.Dzis jestem szczesliwa mama mojej slicznej coreczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniferZiolo 0 Napisano Maj 16, 2009 Dziekuje.Przybrania na wadze boje sie najbardziej.Czy jest ono samoistne i nic nie da sie z tym zrobic czy jednak jakas dieta cos pomoze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka159 Napisano Maj 16, 2009 ja kiedys tez bralam i generalnie apetyt wiekszy byl i mialam okropne zmiany nastroju, od smiechu do placzu i zmienil mi lekarz na inne i wszystko zniknelo nawet problemy z cera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallo haloo Napisano Maj 16, 2009 diane 35 stosuje sie tylko 6 miesiecy pamietaj nie stosuj tego leku dluzej, ja go wlasnie tyle bralam tradzik wyleczylam a mialam hormonalny, nic nie przytylam ani nie schudlam pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidżi 0 Napisano Maj 16, 2009 leczenie Diane 35 jest skuteczne w leczeniu tylko trądziku hormonalnego i to nawet nie we wszystkich przypadkach. Leczenie trwa od 6 miesięcy do trzech lat. Nigdy dłużej! Po drodze konieczne jest wykonywanie prób wątrobowych. Mi na trądzik niestety nie pomogła mimo, iż mam hormonalny. Miałaś robione badania hormonalne? Jaki masz wynik testosteronu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallo haloo Napisano Maj 16, 2009 ja mialam badania hormonalne o ogolnie duzo wynikow przed przepisaniem diane 35, mialam podwyzszony testosteron nie pamietam juz ile bo to juz bedzie 2 lata od zakonczenia leczenia, ale umnie juz bylo widac efekty po pierwszym opakowaniu a ja mialam silny tradzik hormonalny wlasnie spowodowany podwyzszonym testosteronem, po nim mialam i bliznowce i blizny, ale jezdzilam na laser i buzke wyleczylam pozdrowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniferZiolo 0 Napisano Maj 16, 2009 na szczescie buzia jest w miare gladka ale zaczyna sie psuc(a izotretynoina nei radzi sobie wlasnie z hormonalnym).Za tydzien zaczynam,nie moge sie doczekac.Wielkie dzieki za wypowiedzi.Jak widac nie taka straszna ta Diane35 bo to co wyczytalam na wizazu na przyklad to mnie przerazilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniferZiolo 0 Napisano Maj 16, 2009 Badan mi nikt nie zlecil,jednak dermatolog po nawrocie stwierdzil ze to hormonalny a ginekolog przeprowadzila wywiad(moze na jej decyzji zawazyl fakt ze mam problemy z nadmiernym owlosieniem z ktorym walcze dzien w dzien)i tak oto wyszlam z recepta na diane. Zdaje sobie sprawe,ze to glupota bez badan jednak pogarszajacy sie stan skory z dnia an dzien chyba odebral mi resztki rozumu(o ile cos tam w glowie bylo). Mam nadzieje,ze sie na tym nie przejade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach