Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psinke chce

O JAKIEJ RASIE PSA ZAWSZE MARZYLIŚCIE? KTÓRA PODOBA SIĘ WAM NAJBARDZIEJ!?

Polecane posty

i co sie chwalisz?:P tez sobie kupie jak juz urodze wszystkie moje planowane dzieci :D no i jak juz bede miec swoj dom :D

Gość wiki6
wlasciwie to podobaja mi sie wszystkie psy ale najwieksza slabosc mam do futrzakow pony,bobtajle,owczarki niemieckie dlugowlose mialam pona wspanialy przyjaciel madry wierny oddany zostalo tylko wspomnienie i ta wieczna za nim tesknota...

niezmiennie od 13 lat posiadam owczarka niemieckiego ale następnym moim pieskiem będzie buldog francuski,strasznie podobaja mi sie te \"potwory\":)

do domu zawsze mi się marzył dog niemiecki, do ogródka - owczarek berneński raczej sie nie zanosi, żebym je kiedykolwiek miala, niestety

niezmiennie od 13 lat posiadam owczarka niemieckiego ale następnym moim pieskiem będzie buldog francuski,strasznie podobaja mi sie te "potwory":)

Gość jkl
mi sie strasznie podobaja husky, zreszta moglabym miec kazdego psa, nawet takiego kundelka,

Marzy mi się sznaucer olbrzym :) obecnie mam kochanego sznaucera miniaturę, który czasem myśli, ze jest olbrzymem :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
piekna rasa...

Gość owczarek love
Oczywiście owczarek podhalański i szwajcarski . Napewno nie york , bo jest taki ochydny ,że szkoda gadać