Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddd

nie harujcie jak woły!!!

Polecane posty

Gość dddddddddddddd

Oto moja odezwa do wszystkich ludzi , którzy w Polsce harują jak woły, żeby tak nie harowali bo to bez sensu. My nie jesteśmy protestantami i po prostu dostajemy zawałów. My nie mamy takiej ideologii jak w Niemczech czy w USA. A zaraz ogarnia nas nienawiść przy tym i w sumie idziemy do piekła. Nie harujcie jak woły!!! Ja też tak harowałam i mnie już serce bolało z tego w zeszłym roku, a co z tego? A teraz moi rodzice tak harują tu w Polsce i wszyscy się z nich śmieją. I tyle z całości :(

Gość dddddddddddddd
Moim zdaniem to bez sensu tak myśleć - jest źle, jest źle ale będzie dobrze. Albo będzie jeszcze gorzej bo jak masz 5 talentów to dostaniesz drugie 5, a jak masz jeden to ci odbiorą to co masz. Tak jest - i to jest prawda. :(

Gość kokilokiragnaroki
to z czego zyc?krasc?

Gość dddddddddddddd
Tak pisze w Ewangelii - moja matka mi tak mówiła zawsze tylko Ewangelia. I nie mogę - jak patrzę na nią jak zapieprza w sobotę w ogródku na budowie zamiast w domu :(

Gość dddddddddddddd
kraść , kraść. Nie wiem. Wyjechać trzeba i tyle. Z Polski. Odkąd się przyłączyliście do Uni to już po was. Trzeba było sie nie przyłączać i trzymać z Niemcami, żeby was kolonizowali. Wtedy by się może za was wzięli choć to też bez sensu bo już byli składnikiem tej Uni całej. Wszystko bez sensu. Takie państwo i już . Najgorsze, że tu prawa nie ma. trzeba się było za prawo wziąć poważnie jak unia przyszła. :( Nie wiem.

Gość dddddddddddddd
Unia to był ostatni moment, żeby sobie prawo poprawić. No ale te przepisy unijne. No ale z drugiej strony - Zydzi a takie głupie przepisy, nie? No ale cóz...no to POWAŻNIE to prawo traktować. A tak jest Księstwo Warszawskie, Księstwo Uni Europejskiej... nie wiem - tu księstwo, tam księstwo... bez sensu :( To ja chce OBÓZ KONCENTRACYJNY. bo mnie stać tylko na drut kolczasty.

Gość dddddddddddddd
Ale patrzcie jak się świat zmienia. Chiny kiedyś były takim państwem, że Marco Polo tam nie istniał. W sumie on tam spędził chyba z 30 lat życia i na podstawie JEDNEJ WZMIANKI z jego opowieści - raczej poufnej i jednej wzmianki w kronikach chińskich z tego czasu mu uwierzono w ogóle, że tam był. Oni imion cudzoziemców nie uznawali, murem się odgradzali, a teraz Chiny - kuźwa - drugie USA, nie? Zauważyliście? Musze się ich kiedyś dopytać JAKŻE SIĘ TO STAŁO W SUMIE?

Gość polecammmamamam
to wyjedz stad

Gość dddddddddddddd
No we wtorek idę powiedzieć, że jestem bezrobotna :( W Chinach jest praca, a tu? A czemu mnie nie chcą w Chinach - teraz Polska to Małe Chiny. Dlaczego nie mogę tam? Tu wszyscy pracują, tam też.

Gość kokilokiragnaroki
a jak ktos nie ma kasy na wyjazd?

Gość polecammmamamam
kase sie da zawsze jakos skolowac.wszedzie trzeba pracowac nic na to nie poradzisz

Gość dddddddddddddd
No widzisz - to musi wziąć chwilókę. Wiecie co - ale naprawdę w tych Chinach to bym się widziała w tej pracy. Wiecie jakie są chińczyki - morda w kubeł i ryż zbieraj. Oshin - ta mała dziewczynka chińska co nie miała na miseczkę ryżu - pamietacie to? A na tym zachodzie że mam trzymać mordę w kubeł? To jakaś nowość. Przepraszam - czy to Chiny są czy co?

Gość kokilokiragnaroki
e tam fantazmaty roztaczacie.

Gość dddddddddddddd
ten zachód sie teraz dziwny zrobił, nie? Jeszcze niedawno Anglia władała całym światem , Niemcy królowali w Europie i wszędzie, Francja szła na Rosję, a teraz wszyscy tam mur budują, a jak kogoś gdzieś to bezimiennego karalucha do roboty. Eeeeeeeeee... :(

Gość dddddddddddddd
Oshin - to moja idolka.

Gość polecammmamamam
wsumie to juz nie wiem o co Ci chodzi:/

Gość dddddddddddddd
Ja się tak zastanawiałam CO JA BĘDĘ JEŚĆ NA TYM ZACHODZIE JAK WYJADĘ? I wiecie co - zalezy jak i co, ale raz w tygodniu zjem sobie ...ryż zawsze. Naprawdę. Ryż taki czy siaki, nauczę się przyrządzać różny ryż. Zebym pamiętała SKĄD JA JESTEM. :(

Gość alle w USa dopiero haruja
i nie maja dlugich weekendow ani takich urlopow. To u nas kompletna laba.

Gość dddddddddddddd
No bo cheesburgery to niezdrowe, polskie jedzenie to się je w Polsce jak dla mnie z polskiej wypłaty, a na zachodzie ktoś taki jak ja - komunistyczne korzenie i dziś komuna dalej - może jeść tylko ryż. EWENTUALNIE pierogi jeszcze będę robić bo tak - pierogów w ogóle nie ma w słownika języka angielskiego, a są z Rosji. A przez kogo niby ja na tym zachodzie będę? No to drugi dzień - pierogi.

Gość dddddddddddddd
No a czy ja mieszkam w USA ty durniu? Szkoda, że mnie nie widzesz jak ja wyglądam w tej chwili - ci dam USA. To se w USA charuj jak Ci za to płacą, ale nie w Polsce młotku głupi.

Gość uwaga schizofreniczka
!!!!!!!