Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

moja historia

Polecane posty

Nie rozumiem, naprawde nierozumiem... Tabletki sa po to, by pomagac, prawda? By usmiezyly bol, naprawily to, co moga naprawic. Ale ja w to juz nie wierze... Moje problemy z kolanem zaczely sie dokladnie trzy lata temu. Powoli, powoli coraz czesciej bolalo mnie lewe kolano gdy tylko kucnelam na dluzsza chwile. Moja mama bagatelizowala to... Przeciez zaraz ci przejdzie, nie mysl o tym...Potem bylo tylko gorzej. W kosciele nie moglam wytrzymac gdy kleczalam podczas wystawienia, dlatego wstawalam nawet w polowie, nie zwazajac na surowy wzrok starszych kobiet. Dlaczego tak sie na mnie patrzyly? Ja po prostu nie moglam wytrzymac z powodu tego rozsadzajacego bolu. Ale od tamtej pory kolano bolalo mnie coraz czesciej. We wrzesniu 2008 roku ublagalam mame zeby poszla ze mna do hirurga. Poszlysmy. Najpierw wyczekanie sie w kolejce, potem przebadanie, uwaga ze cos jest nie tak z kolanem, zapewne z chrzastka. Potem przeswietlenie, skierowanie na usg kolana i zwolnienie z wf do konca 2008roku. Na usg wyszlo ze moja chrzastka nie jest calkowicie rozbudowana. Podobno czesta przypadlosc. Tylko dlaczego do cholery to tak boli? I tak dostalam zwolnienie z wf do konca tego roku szkolnego i do wyboru albo tabletki albo rehabilitacja. Wybralam na swoje nieszczesie tabletki... Teraz skutek jest taki ze ich wogole nie zazywam. Przez pierwszymiesiac zazywania ich nie odczulam ulgi. Odczuwalam tylko wiekszy bol i nudnosci... Przeklinam dzien kiedy wybralam tabletki zamiast rehabilitacji, przeklinam swoja glupote bo nie ma dnia zeby mnie nie bolalo kolano. W nocy czesto zwijam sie z bolu, w dzien proboje zapominac. Nie moge stanac i nagle zerwac sie z miejsca. Czym by to skutkowalo? Bolem, a ja mam go juz dosyc. W tym kolanie czuje taka... pustke. I to wlasnie ten bol napiera mi na ta pustke. Potem promieniuje przez cale kolano i cala noge w dol. Swoja droga czy to normalne zeby caly czas strzelaly kosci w nodze? Nie wiem... Na dodatek zauwazylam ze z drugim kolanem jest podobnie. Mam teraz jedno marzenie. Zapomniec, co to znaczy bol.