Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula80

czy to ciaza?? wazne!!

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Mam pytanie. Razem z narzeczonym staramy sie o dzidzie juz pol roku. Pierwsza ciaze poronilam w 5tc. Bylo to poronienie samoistne. Niemialam zadnych problemow po poronieniu wiec lekarz pozwolil mi na kolejne proby. Ostatni okres mialam 23.04, moj cykl to 28-29. za tydzien powinnam miec okres. Ale od tygodnia dziwnie sie czuje. Robilam testy( ok6) dwa z nich wyszly pozytywne a reszta negatywna. Mierze od 23 dc temperature w pochwie rano o tej samej porze. W 23dc (14.05) mialam 37.3 w 15.05- 36.9 ,a dzisiaj 16.05 mialam 37.1. Czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?? Tylko te testy mnie martwia. Wczoraj robilam kolejny i wyszedl negatywny. Wiem ze jest jeszcze zawczesnie na robienie tych testow ale niemoge sie doczekac. W 15 dc zle sie czulam. Mialam bole krzyza, dziwnie mnie klolo w podbrzuszu. I caly czas czuje sie jakbym cos \\\"miala\\\" w brzuchu. Czy to ciaza?? Mamy straszna nadzieje ze tak!! Prosze o odpowiedz , czy ktoras z was tak miala i byla lub jest w ciazy??

w 15 dc zle sie czulas? kobieto przeciez ty wtedy moglas miec owulacje dopiero :/ tydzien przed terminem miesiaczki nie robi sie testow!! a objawy tak szybko nie wystepuja.. temperature masz wysoka owszem, pytanie tylko czy kiedykolwiek taka mialas?? pozatym jestes w fazie lutealnej wiec mozesz sobie tylko gdybac.. poczekaj ten tydzien mierz dalej temperature jezeli ci nie spadnie do terminu miesiaczki to mozesz zaczac sie zastanawiac nad ciaza :) jezeli spadnie.. no cos nie udało sie

pozatym takie mierzenie temperatury nic ci nie da.. musisz ja mierzyc od poczatku cyklu .. i musisz znac pomiary przynajmniej 6ciu wczesniejszych cykli zeby moc mowic o jakichkolwiek zmianach w twoim organizmie

dzieki za szybka odpowiedz. nadal drecza mnie te dwa testy ktore wyszly pozytywne..