Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKasiaKasiaKasia

problem wieku

Polecane posty

Gość KasiaKasiaKasiaKasia

hej mam 17 lat i juz od dwoch lat znam super faceta (starszego o 8 lat ode mnie) jest zaj***isty i teraz chce ze mna chodzic....co prawda ja za nim szaleje ale czy to nie bedzie dziwne z taka roznica wieku prosze o pomoc a nie glupie docinki

Jeżeli uważacie że do siebie pasujecie, to powinniście spróbować. Różnica 8 lat jest duża ale do zaakceptowania. Wczoraj była tu pewna 16-latka która zakochała się w facecie mającym 76 lat.

Moj maz jest ode mnie starszy o 8 lat i nikomu to nie przeszkadzalo- to nie jest az tak wielka roznica wieku.

to nie jest problem wieku a problem tego że jesteś jeszcze dzieckiem które wchodzi w okres dojrzewania seksualnego i tobie potrzebne jest zdobywanie doświadczenia dostosowanego do wieku Facet 25- cio letni już ma za sobą te wszystkie przygody miłosne wieku młodzieńczego i szkoda żebyś ty była ich pozbawiona ,bo naprawdę są przyjemne i miło się je wspomina.Dlatego nie radzę ci się angażować

Gość parandolina
moja przyjaciółka związałą się ze starszym od siebie o 10 lat facetam ( ona ma 19 on 29 ) byli ze sobą 2 lata i teraz się rozstali, ale nie ze względu na różnicę wieku, po prostu przestali się dogadywać, także 8 lat to nie problem.

Gość botoja
Ja mam 19 lat, mój chłopak 27. Jak miałam 18 lat oświadczył mi się i jest fajnie. Chociaż, kiedy jeszze do gim. chodziłam, spotykałam się z niemiłymi docinkami koleżanek.